SEÇER “MERSİN’DE GÜÇLÜYÜZ. İKİNCİ DÖNEMİ DE KAZANACAĞIZ” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
SEÇER “MERSİN’DE GÜÇLÜYÜZ. İKİNCİ DÖNEMİ DE KAZANACAĞIZ”

 

SEÇER “MERSİN’DE GÜÇLÜYÜZ. İKİNCİ DÖNEMİ DE KAZANACAĞIZ”

CHP Mut İlçe Kongresinde partililere seslenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Benim partimle iktidar partisi arasında Mersin’de 6 puan fark var. Biz zaten güçlüyüz Mersin’de. Bir şekilde bazı bölgelerde bir başımıza, bazı bölgelerde yerel işbirlikleriyle ilçelerde biz başarılı çıkacağız. Bir şart var: Birbirimizle kavga etmezsek. Hangisini tercih edeceğiz. Kavga mı edeceğiz yoksa ortak akılda buluşacak mıyız? Ben akıllı insanların ikincisini tercih edeceğini düşünüyorum” dedi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin Mut ilçe kongresine katılarak partililere seslendi.
Seçer, “Mayıs ayındaki seçimlerin moral bozukluğunu, ataletini üzerinizden atmanızı istiyorum. Seçim bitti, aldığımız notlarla beraber kafamızda kaldı, işimize devam ettik. Ertesi gün sabah erkenden kalktık, belediyeye gittik, hizmetlerimize devam ettik. Seçimlerde çalışan parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Oyunu veren en sade partilimize ya da üye olmadan oy veren, CHP’ye güvenen tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Moralinizi yüksek tutmanızı istiyorum” dedi.
“MERSİN’DE GÜZEL BELEDİYECİLİK YAPTIK ELBETE İKİNCİ DÖNEMİ KAZANACAĞIZ”
Mut’taki partililerin Mersin’de bir başkanlarının olduğunu vurgulayan Seçer, “Bu başkanınız özüyle, sözüyle, kanında dolaşan alyuvarlarla, akyuvarla CHP’lidir. Her kademede görev yapmış, şimdi de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olan bir kardeşinizdir. Mutlularla çok daha büyük işlere imza atacağız. Gelecek günler bundan daha güzel olacak. Mersin’de güzel belediyecilik yaptık. Elbette ikinci dönemi de kazanacağız. Mut’u da kazanacağız ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Mut’a daha çok hizmet yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
“İTTİFAK OLMAMASI DÜNYANIN SONU DEĞİL”
CHP’nin 2024’te aralarında Mut’un da olduğu birçok ilçede belediyeleri kazanacağını söyleyen Vahap Seçer, “Mut’u kazanabiliriz. Yüzde 30 burada oyumuz var. İktidar partisi ile aynı oya sahibiz. Bizden sonra gelen partiler yarı yarıya az. Onlar 15, biz 30 düzeyindeyiz. İttifak var. Bize de Allah akıl fikir vermiş. Yerel işbirliği olabilir. Belki genelde ittifak olmayabilir. Geçen seçimde Mersin’de ittifak olmadı. Olsaydı Mut kazanılırdı, Aydıncık kazanılırdı, Anamur kazanılırdı, Silifke kaybedilmezdi, Tarsus daha farklı kazanılırdı. Olmadı. Bundan sonra olur mu? Olmaması dünyanın sonu mu? Değil. Benim partimle iktidar partisi arasında Mersin’de 6 puan fark var. Biz zaten güçlüyüz Mersin’de. Bir şekilde bazı bölgelerde bir başımıza, bazı bölgelerde yerel işbirlikleriyle ilçelerde biz başarılı çıkacağız. Hiç merak etmeyin. Bir şart var: Birbirimizle kavga etmezsek. Rakipler siyaseti bizden daha iyi okumuyor. Bilgi birikimi, feraseti, müktesebatı da bizden fazla değil. Ama arada bir fark var. Ya kol kırılır yen içinde kalır diyeceğiz ya da harala gürele birbirimize gireceğiz. Zaten rakiplerin bizle mücadelesine gerek kalmıyor, biz enerjimizi kendi içimizde harcıyoruz, onlar da hiç yorulmadan tıkır tıkır yürüyerek seçim alıyor. Hangisini tercih edeceğiz. Kavga mı edeceğiz yoksa ortak akılda buluşacak mıyız? Ben akıllı insanların ikincisini tercih edeceğini düşünüyorum.”

“ELİMİZDEKİ BELEDİYELERİN DEĞERİNİ BİLELİM”
“Delege olamadım diye, yönetime giremedim diye, milletvekili olamadım diye 100 yıllık bu partiye, herkesin imrendiği bu kuruma, genel başkana, milletvekillerine, belediye başkanlarına ağzına gelen söylenir mi?” diye soran Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz icraat yapmak istiyoruz. Elimizdeki belediyelerin değerlerini bilelim. Tarsus’un değerini bilelim, her ne kadar kazanması garanti de olsa Mezitli’nin, Yenişehir’in değerini de bilelim ama 16 bin metrekarede çalışırsa izi olacak Mersin Büyükşehir Belediyesinin de değerini bilelim. Buraları sımsıkı tutacağız, sarılacağız. Bizim siyaset yapma nedenimiz, başarılı olma nedenimiz. Yoksa iki ileri bir geri. Bir arada olursak seçim kazanırız. 13 ilçede iddia ortaya koyarız ve emin olun birçok ilçede kazanırız.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA