"TOROSLAR’DA ÇALIŞANI SEVİNDİREN SÖZLEŞME" | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
"TOROSLAR’DA ÇALIŞANI SEVİNDİREN SÖZLEŞME"

 

"TOROSLAR’DA ÇALIŞANI SEVİNDİREN SÖZLEŞME"

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 5 BİN 256 TL

Toroslar Belediyesi’nde yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile en düşük işçi maaşı 5 bin 256 TL’ye yükseltildi.

Asgari ücretin 2022 yılı için 4 bin 253 TL olmasının ardından maaşlarda düzenleme yaptıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak, hem çalışanımıza hak ettiğinin fazlasını vermeye gayret eden hem de ilçemize her alanda hizmet eden bir belediye olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Çalışanlarımızın sosyal haklarını da gözeterek ve iyileştirmeler yaparak enflasyon karşısında ekonomik olarak en yüksek oranda faydalanmalarını sağladık” diyen Başkan Yılmaz; “Ortalama yüzde 34.45’lik bir zamla, 696 sayılı KHK kapsamında çalışan personelimizin maaşını 3 bin 909 TL’den 5 bin 256 TL’ye yükseltmiş olduk. Yani, Toroslar Belediyesi’nde en düşük ücret 5 bin 256 lira oldu. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, belediyenin ekonomik imkanları ölçüsünde zam artışını sürdüreceklerini kaydederek; “Ayrıca Haziran ayında da vereceğimiz yüzde 20’lik zamla birlikte toplamda bir yılda ortalama yüzde 54.45’lik zam yaparak Haziran ayından itibaren en düşük personel maaşımızı 6 bin 308 TL yapmış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Toroslar’a en güzel hizmeti sunmak adına gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm personeline teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Biz, büyük bir aileyiz. Belediyemizde çalışan her bir personelimiz bizim için çok değerli ve kıymetli. Personelimizin alın teri ve emeği paha biçilemez. Maaşlarda yaptığımız bu iyileştirme tüm çalışma arkadaşlarımız için hayırlı olsun. Bir aile olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA