CHP’Lİ BAŞARIR: “VATANDAŞ BAYAT EKMEK BİLE ALAMIYORUM DİYOR” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
CHP’Lİ BAŞARIR: “VATANDAŞ BAYAT EKMEK BİLE ALAMIYORUM DİYOR”

 

CHP’Lİ BAŞARIR: “VATANDAŞ BAYAT EKMEK BİLE ALAMIYORUM DİYOR”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, seçim bölgesi olan Mersin’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Market içerisinde vatandaşla sohbet eden Başarır, vatandaşın “bayat ekmek alamıyorum” demesi üzerine “Diyecek bir söz bulamıyorum, ama size söz veriyorum, ilk seçim sonrası hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.
 
İKTİDAR HAYAL SATIYOR
 
Toroslar İlçesi Gözne Caddesi’ndeki esnaf ziyaretini gerçekleştiren CHP’li Başarır, esnafların yaşadıkları sıkıntılarını dinledi. Birçok esnafın, siftah yapmadan kepenk kapattığını dile getirdiğini ifade eden CHP’li Başarır, “Yüksek enflasyon, yüksek elektrik faturaları, artan motorin fiyatları, fiyatı artan gıda ürünleri vatandaşın ve dolayısıyla da esnafımızın belini bükmüştür. Bunun tek sorumlusu, hemen hemen her alanda olduğu gibi beceriksiz ekonomi politikası üreten mevcut siyasi iktidardır. Ülke ekonomisi dibe vurmuştur. Çiftçi, esnaf, memur, işçi, emekli nasıl geçineceğini kara kara düşünürken, Saray’daki şahsın ‘Hedefimiz, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmek’ gibi sözler sarf etmesi halkın aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir. Geçmişte ‘Bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz’ diyerek hayalcilik satan iktidar şimdi de ‘dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olma’ hayallerini satışa çıkarmıştır” sözlerini dile getirdi.
 
Mersin’de çalışmalarını hızla sürdüren CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Soysal ve Çukurova Mahalle Muhtarları İlkay Küçükcan’ı makamlarında ziyaret etti.
 
Ziyaretlerin ardından Çavuşlu Semt Pazarı’nı gezen CHP’li Başarır, Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Pazar esnafının isyan edecek noktaya geldiğini ifade eden CHP’li Başarır, “ Vatandaş artık pazardan dahi alış veriş yapamıyor. Ülkemizde meyve ve sebze fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu da ne yazık ki Pazar esnafımızı perişan ediyor” dedi.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA