ATATÜRKÇÜ CHP’LİLER, CHP ÜST YÖNETİMİNİN ATATÜRK VE TÜRK MİLLİ DEVLETİ DÜŞMANLIĞI KARŞISINDA SESSİZ Mİ KALACAKSINIZ? | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
ATATÜRKÇÜ CHP’LİLER, CHP ÜST YÖNETİMİNİN ATATÜRK VE TÜRK MİLLİ DEVLETİ DÜŞMANLIĞI KARŞISINDA SESSİZ Mİ KALACAKSINIZ?

 

ATATÜRKÇÜ CHP’LİLER, CHP ÜST YÖNETİMİNİN ATATÜRK VE TÜRK MİLLİ DEVLETİ DÜŞMANLIĞI KARŞISINDA SESSİZ Mİ KALACAKSINIZ?

          CHP'nin Dış Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünal ÇEVİKÖZ, Deniz Yetki Alanımızı kapsayan ve vatanımızın bir parçası olan Mavi Vatan'ı savunmamızı "yayılmacılık ve saldırganlık" olarak görmüş ve açıklama yapmıştır. 

          Bu vahim açıklama, başta ABD olmak üzere Yunanları sevindirmiş ve bu açıklamanın ortalıkta yarattığı havadan yararlanmak isteyen Yunanistan, açıklamanın hemen ertesinde kıta sahanlığımızda "bilimsel araştırmalar yapacağız" diye kışkırtıcılığı da göze alarak bir NAVTEX yayımlamışlardır. 
          EGE ve Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin verdiği haklı mücadelesinin aleyhine ve düşmanca olan bu açıklamanın Yunanlara ve ABD'nin bölgede yayılmacı ve hegemonyacı emellerine ve amaçlarına açıkça hizmet ettiği görülmektedir. 
          Ünal ÇEVİKÖZ tarafından yapılan bu açıklama, Türk Milli Devleti'nin ve açıklanan ve ilan edilen Deniz Yetki Alanındaki sahadan doğal gaz başta olmak üzere denizin altındaki bütün zenginlikten istifade edecek  Türk Milleti'nin karşısında ve Batı ve ABD emperyalizminin ve Yunanistan'ın yanında durmak anlamına gelmektedir. 
          CHP içinde varlığını hala muhafaza edebilen Atatürkçü dostlara sesleniyorum:
          Bu Atatürk'ün kurduğu Türk Milli Devleti için düşmanca bir siyasi çizgiyi barındıran açıklama karşısında nasıl bir tutum almayı düşünüyorsunuz?
          Bu açıklamayı hangi gerekçe ile içinize sindiriyorsunuz! 
          Atatürk karşıtı bu çizginin ve açıklamanın karşısında daha ne kadar sessiz ve tepkisiz kalacaksınız?
          CHP içinden Atatürk'e "katliamcı" iftiraları ve her yönden yöneltilen saldırılara karşı dik durmayacak mısınız?
          Şeyh Sait ve Seyit Rıza gibi Kürt Teali Cemiyeti'ne bağlı isyancıların takipçisi ve ABD'nin kara gücü olan HDP/PKK'nin meşru ilan edilmesi ve HDP'nin kapatılmasının engellenmesi için yeni bir açılım tezgahlama çalışmalarına karşı mücadele etmeyecek misiniz? 
          KANDİL'den gelen talimat üzerine Türkiye'de özerklik ilan etmek için halkı 6-8 Ekim 2015 günü isyana, kalkışmaya davet eden, onlarca yurttaşımızın katledilmesine, binlerce insanımızın yaralanmasına, Atatürk heykel ve büstlerinin yakılmasına, tahrip edilmesine, binlerce kamu binasına zarar verip çökertilmesine, hendeklerin kazılmasına önderlik eden, yol gösteren, çağrı yapan, APO'nun heykellerinin meydanlara dikilmesi için zaman kollayan HDP eski eş başkanı Selahattin DEMİRTAŞ'ın CHP vekili Aykut ERDOĞDU tarafından coşkuyla Türkiye Cumhuriyeti CUMHURBAŞKANI olması dileğine isyan etmeyecek misiniz?


Av. İzzet Uludağ - Yazdı 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA