10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
CHP’de Rıza Turan’a operasyon mu yapıldı? | DEMOKRAT MERSİN GAZETESİ
image
Politik BAKIŞ

CHP’de Rıza Turan’a operasyon mu yapıldı?

Bildiğiniz gibi 15 Temmuz pazartesi günü CHP örgütlerinde bir hareketlenme yaşandı.

Bu hareketlenme il, ilçe yöneticilerinin aday adayı olması için son tarihti. Görevlerinden istifa eden yöneticiler belirledikleri yerlerde aday adayı olmak için yola çıktılar.

 

Fakat bu istifaların en ilginç olanı ise CHP Yenişehir ilçesinde yaşandı.

 

CHP Yenişehir ilçesinde 12 asil üye yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek belediye meclis üyesi adayı olacaklarını belirttiler. Şener Akdeniz’in istifasını geri almasıyla istifa sayısı 11’e düştü. 16 kişilik yönetimde yarıdan bir fazla üye istifa ettiği için Yenişehir İlçe Başkanlığı düşmüş oldu.

 

Sanırım il yönetimi dünkü toplantısında Yenişehir İlçe Başkanlığının düştüğünü onaylamış.

 

Buraya kadar durum böyle.

 

Birde işin başka bir yanı var.

 

Duyduklarımıza göre 15 Temmuz sabahı yönetimden bazı isimler Yenişehir İlçe Başkanı Rıza Turan’a aday adayı olması için görevinden istifa etmeye zorlamışlar. Turan’da buna yanaşmamış. Bunun üzerine yönetimde “belediye meclis üyesi aday adayı olacağız” görüntüsü altında topluca istifa etmişler. Aslında aday adayı olmak için istifa ettiğini açıklayan 11 kişi sırf başkanlığı düşürmek için bu yolu seçmişler.

 

Bu operasyonun arkasında da Dr. Önal Özdemir ve eski CHP il yönetim kurulu üyesi Serdar Doğan’ın olduğu söyleniyor. Ne diyelim bizde olayları bize aktaran onlarca partilinin yalancısıyız.

 

Not: Sağlıcakla kalın sakın operasyonlara, darbelere uğramayın. Bunun için yol arkadaşlarınızı iyi seçin.

 

Kızım sana söylüyorum CHP İl Başkanı Akar sen işit. diyerek yazıyı kapatalım.

 

 

 

  

 

 

 

 Yazı Tarihi : 17.07.2013 12:21:16 | E-Mail : www.demokratmersin.com
 


 
  YAZARIN ARŞİVİ
 


 
  YORUMLAR
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA