HALKKENT ÇOCUK GELÝÞÝM MERKEZÝ’NDE SEVGÝ DOLU ETKÝNLÝK | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
HALKKENT ÇOCUK GELÝÞÝM MERKEZÝ’NDE SEVGÝ DOLU ETKÝNLÝK

 

HALKKENT ÇOCUK GELÝÞÝM MERKEZÝ’NDE SEVGÝ DOLU ETKÝNLÝK

ANNE VE ÇOCUKLAR SEVGÝ GÜNÜ’NÜ SICAK PAYLAÞIMLARLA KUTLADI

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý bünyesinde hizmet veren Halkkent Çocuk Geliþim Merkezi’nde eðitim gören çocuklar, ‘14 Þubat Dünya Sevgi Günü’nü aileleriyle birlikte kutladý.

Bir süredir öðretmenleri eþliðinde ‘Sevgi Günü’ dolayýsýyla hazýrlýk yapan çocuklar, etkinlikte; annelerine hazýrlamýþ olduðu gösterileri sundular. Etkinlikte, öðretmenleriyle birlikte sevgi duvarý oluþturarak annelerine söylemek istediklerini mektuba yazýp duvara asan çocuklar, annelerine duygu dolu anlar yaþattý. Ailelerin duygu dolu anlar yaþadýðý etkinlikte Mersinden Kadýn Kooperatifi Baþkaný Meral Seçer de yer aldý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý bünyesinde hizmet veren Halkkent Çocuk Geliþim Merkezi’nde eðitim gören çocuklar, ‘14 Þubat Dünya Sevgi Günü’nü aileleriyle birlikte kutladý. Öðretmenleriyle birlikte bir süredir ‘Sevgi Günü’ne hazýrlýk yapan çocuklar, annelerine hazýrlamýþ olduðu gösterileri sundular. Etkinlikte ailelerin mutluluðuna Mersinden Kadýn Kooperatifi Baþkaný Meral Seçer de ortak oldu.

Etkinlikte, öðretmenleriyle birlikte sevgi duvarý oluþturarak annelerine söylemek istediklerini mektuba yazýp duvara asan çocuklar, annelerine duygu dolu anlar yaþattý. Mandala yaparak keyifli vakit geçiren ve ikramlýklar eþliðinde bol bol sohbet eden aileler, kucaklaþmanýn ve paylaþmanýn tadýný çýkardýklarý sevgi dolu bir gün geçirdi.

Seçer: “Sevgi Günü’nde hep birlikte olmamýz çok kýymetli”

Halkkent Çocuk Geliþim Merkezi’nden faydalanan annelerle bir araya gelmekten dolayý mutlu olduðunu ifade eden Mersinden Kadýn Kooperatifi Baþkaný Meral Seçer, Büyükþehir’in Çocuk Geliþim Merkezleri’nin oldukça güvenli bir ortamý olduðunu söyledi. Seçer, “Öðretmenler burada çocuklarýmýza gereken özeni ve önemi gösteriyorlar. Çocuklarýn özgüveni geliþiyor, paylaþmayý ve birlikte hareket etmeyi öðreniyorlar. Bunun da eðitmenler eþliðinde olmasý çok avantajlý. Ergenliklerinde ve yetiþkinliklerinde bunun etkisi ortaya çýkýyor, altyapýsý buralarda oluþuyor. Mersin Büyükþehir Belediyesi’ne, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkaný Þerife Haným’a ve tüm eðitmenlerimize çok teþekkür ediyorum. Hepinizin Sevgi Günü kutlu olsun” dedi.

Tanýþýk: “Sevgi önce kendi içimizde baþlar”

Büyükþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý Çocuk Geliþim Merkezleri Eðitim Koordinatörü Özlem Tanýþýk, ‘14 Þubat Dünya Sevgi Günü’ kapsamýnda Halkkent ve Adile Teyze Çocuk Geliþim Merkezleri’nde eþ zamanlý etkinlikler düzenlediklerini kaydetti Tanýþýk, “Ebeveynlerimizle birlikte bir paylaþým çemberi oluþturduk. Onlarla birlikte boyamalar yaptýk. Sevgiye dair sohbet ettik. Öz þefkat çalýþmasý yaptýk. Sevginin en baþta merkezde, kendi içimizden baþlayýp diðer kimliklerimize uzandýðýndan bahsettik” dedi. Çocuklarýn öðretmenleriyle birlikte bir haftadýr bu etkinliðe hazýrlandýklarýný belirten Tanýþýk, “Çocuklarýmýz bu süreçte ebeveynlerine kartlar hazýrladýlar ve onlara mektuplar yazdýlar. Sevgi kavramýnýn onlarda uyandýrdýðý etki ve duyguyu ifade eden ve ebeveynleri ve sevgi denince akýllarýna ne geldiklerine dair notlarýný yazýp, mektuplarýyla birlikte ebeveynlerine ilettiler” diye konuþtu.

Anneler, çocuklarýndan aldýklarý kartlarla duygu dolu anlar yaþadý

Çocuðu Halkkent Çocuk Geliþim Merkezi’nde eðitim gören Özlem Karaðan, etkinliði çok beðendiðini ifade ederek, “Mandala etkinliði yaptýk. Ýlk defa yaptým ama çok keyif aldým. Evde de kýzýmla birlikte yapmayý planlýyorum” dedi. Kýzýný kendisine yazdýðý notu okuyunca oldukça duygulandýðýný da aktaran Karaðan, “Çalýþtýðým için ayrý kalýyoruz ve kýzým bu aralar sürekli sarýlmak istiyor ve sevgisini o þekilde gösteriyor. Notta da ‘Sarýl bana’ yazýyordu. Çok mutlu oldum, çok da duygulandým” sözlerine yer verdi. Çocuk Geliþim Merkezleri’ni oldukça baþarýlý bulduðunu söyleyen Karaðan, “Burasý Belediye’nin kreþi deðil de özel bir yer gibi. Hiç bu kadarýný beklemiyordum, çok hoþuma gitti” dedi.

Etkinliði çok eðlenceli bulduðunu söyleyen anne Sümeyye Yeter, “Etkinlik kalbime dokundu. Evladýmdan sevgi kartý almak beni çok memnun etti. Emeði geçen herkese teþekkür ediyorum” dedi. Kýzýnýn Çocuk Geliþim Merkezi’ne henüz yeni baþladýðýný ancak kýsa bir sürede çocuðunda birçok olumlu deðiþim gözlediðini dile getiren Yeter, “Kendine ayrý bir güveni geldi. Evde çok sýkýlýyordu, þimdi ise kendi baþýna oyun üretebiliyor. Onun için de çok büyük bir deðiþiklik oldu” ifadelerini kullandý.

Etkinliðe ilk defa katýlan annelerden Büþra Karakuyu, “Çok güzeldi ve gayet memnun kaldýk. Kýzým burada çok mutlu ve huzurlu. O burada mutlu ve huzurlu olunca biz daha çok heyecanlanýyoruz. Kýzýmý buraya göndermeden önce baþka kreþlerle de görüþmüþtüm. Kýzým bana çok düþkün. Herkes ‘kýzýn seni asla býrakamaz’ diyordu ama biz bir hafta gibi kýsa bir sürede, öðretmenlerim sayesinde bunu hallettik” diye konuþtu..

Selime Þenzoba da, oðlunun 3 seneden beri kreþe devam ettiðini ve yapýlan etkinliði oldukça beðendiðini söyleyerek, “Bizleri aðýrladýklarý için çok teþekkür ederim. Mandala çalýþmasý yaptýk. Miniklerin gösterilerini izledik. Oðlumdan böyle bir paylaþým almak beni mutlu etti. Oðlum buraya geldiðinde daha farklý biriydi. Þu an için çok yol kat ettik. Burayý herkese tavsiye ediyoruz” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA