7. Zirvedekiler Başarı Ödülleri sahiplerini buldu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
7. Zirvedekiler Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

 

7. Zirvedekiler Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Mersin’de Yılbor Boru ve BSC Yemekçilik ana sponsorluğunda, Burak Karataş Medya tarafından 7’ncisi düzenlenen Zirvedekiler Başarı Ödülleri, Mersin Divan Otel’de gerçekleştirildi. Özge Ulusoy’un sunumu, ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun sahnesi ile gerçekleştirilen tören Mersin’de bürokrasi ve iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdi.

Ödül törenine Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı  Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Oğuz Bavbek, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Gülnar Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, AHBİB Başkanı Veysel Memiş, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Sait Kayan, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, TSKGV Mersin Bölge Temsilcisi Faik Ahmet Karadeniz, AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Lütfi Parıltı, MGC Başkanı Kaya Tepe ve Mersin iş dünyasından birçok isim katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kurucu Burak Karataş, ‘Burak Karataş Medya’nın 26. Yılına girmenin gururunu yaşarken, Zirvedekiler Ödül Töreni’nin 7.’sinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuk yaşta başladığım mesleğimde, sayısız etkinlik düzenledim. Ama Zirvedekiler Ödül Töreni bunların içerisinde bambaşka bir yere sahip.  Konuşmamı çok fazla uzatmak istemiyorum. Bu yıl Ana Sporsorlarımız olan Yılbor Boru Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yıldırım, BSC Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tolga Karakullukçu, tüm sponsorlarımız ve paydaşlarımıza teşekkür ederken, geçtiğimiz yıl 6.’sını düzenlediğimiz ödül törenimizde Ana Sponsor olarak destek olan  Kia Öztopraklar Genel Müdürü Sayın Alican Öztoprak  ve bugün burada bizlere güç veren, salondaki tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimle; İyi ki varsınız” dedi.

Bu yıl 7.'si düzenlenen ödül töreninde, "Yılın Bürokratı" ödülünü alan Vali Ali Hamza Pehlivan yapmış olduğu konuşmasında; “Bu ödül törenine sayın İçişleri Bakanımızın başkanlığında 81 ilin dahil olduğu, video konferans yoluyla gerçekleştirilen, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız ve Sahil Güvenlik Komutanımız ile birlikte iştirak ettiğimiz güvenlik ve asayiş koordinasyon toplantısından geliyoruz. Mersin'in de hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle şehrimizin güvenliği, huzurlu, esenliği ziyadesiyle önemlidir. Bu konuda, 7/24 mesai anlayışıyla gece gündüz demeden bu hizmetleri yerine getiren güvenlik birimlerimiz, mesai arkadaşlarımız var.

Çok şükür Mersin İlimiz, yurdumuzun genelinde olduğu gibi her geçen gün çok daha huzurlu, çok daha güvenli, çok daha esenlik içerisinde, vatandaşlarımızın yaşamını idame ettirdiği bir il konumundadır. Bütün güvenlik birimlerimiz sizlere 112 numarasını tuşlamak kadar yakındır. Herhangi bir olay anında 112’yi aradığınızda dakikalar içerisinde ilgili birimlerimiz yanımızda ve yakınımızdadır.

 Mersin İli bizim ortak paydamızdır. İlimizin kalkınması, gelişmesi, daha ileri noktalara gelmesi, her geçen gün her alandaki çıtasının daha da yukarılara çıkması temel hedefimizdir. Bunu da birlik,beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma anlayışı içerisinde yapmak çok kıymetlidir. Özellikle de Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına “Türkiye Yüzyılına” adım attığımız bu yıl geleceğe çok daha güvenli, çok daha emin, çok daha kararlı bir şekilde yol alırken; bu uğurda emeği olan herkesi şükranla yad ediyorum.

Bu ödül geceleri kendi ilgi, bilgi ve yetkinlik alanında faaliyet gösterenlerin iltifata tabi tutulması, ödüllendirilmesi anlamına geliyor. Yıldan yıla bu ve benzeri törenlerinin yapılmasının, değişik sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarına, sivil toplum teşkilatı mensuplarına ve kamu görevlilerine ilave bir teşvik ve motivasyon sağladığına inanıyoruz.

Bu bağlamda bizlere de takdim ettiğiniz ödülden dolayı teşekkür ediyorum. Ödül, sorumluluklarımızı daha da arttırır. Mesai arkadaşlarımızla birlikte artan bir özveriyle çalışmaya devam etmemize vesile olur.

Bu akşam ödül alacak olan A'dan Z'ye bütün kişi ve kurumları tebrik ediyorum. Sizlerin şahsında, İlimizin çeşitli sektörlerinde faaliyet göstererek güçlü gelecek yolunda gücümüze güç katan bütün hemşehrilerimize, iş dünyasına, sivil toplum teşkilatlarına ve bütün Mersin'e huzurlarınızda şükranlarımı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Birbirinden seçkin davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen törende bu yıl ilk kez düzenlenen Mersin Vefa Ödülleri kategorisinde 6 ödül verildi. Mersin Vefa Ödülleri kapsamında Türkiye Vefa Ödülü’nün sahibi 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Hatay’ı terk etmeyerek futbolcuların başından ayrılmayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel oldu. Demirel Ödülünü Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Burak Karataş Medya Kurucusu Burak Karataş’ın elinden aldı.

Mersin’de en çok istihdamı sağlayan fabrikalardan birisi olan Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan İstihdam Vefa Ödülün sahibi oldu. Arslan’ın ödülünü Arbel A.Ş İhracat Müdürü Cansın Canakatan, ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun elinden aldı.  Yeni Sanayi Alanları Yaratma Vefa Ödülü’nü MTOSB Başkanı Sabri Tekli alırken, ödülünü Cengiz Kurtoğlu takdim etti.  Sanayi Vefa Ödülü’nü almaya hak kazanan Berdan Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şemsi’nin ödülünü de yine Cengiz Kurtoğlu takdim etti. Mersin’in tanıtılmasında büyük pay sahibi olan MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol’da Mersin Tanıtımına Katkı Vefa Ödülü’nü Cengiz Kurtoğlu’nun elinden aldı. Son olarak Girişimcilik Vefa Ödülü’nü Teknopars A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kuren, Cengiz Kurtoğlu’nun elinden aldı.

Vefa Ödülleri’nin ardından Zirvedekiler Başarı Ödülleri sahiplerini bulurken, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Yılın Bürokratı Ödülü’ne layık görüldü. Vali Pehlivan ödülünü Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve Burak Karataş’ın elinden aldı. Yılın Kurumları Ödülünün sahipleri ise Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı layık görüldü. Kurumları temsilen Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ödüllerini Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın elinden aldı. Yılın Hizmet Projesi Ödülü’nün sahibi ise Akdeniz Belediyesi oldu. Kentsel dönüşüm alanında yaptığı projelerle tüm Mersinliler tarafından beğeni toplayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a ödülünü Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan takdim etti.

Yılın İş İnsanı Erkek kategorisinde Armada Duvar Kağıtları Yönetim Kurulu Başkanı Seyfetullah Işık ödüle layık görüldü. Işık’a ödülünü MTOSB Başkanı Sabri Tekli verdi. Yılın İş İnsanı Kadın kategorisinde ödüle layık görülen isim ise Bitki Vadisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Doğmuş oldu, Doğmuş’a ödülünü MTOSB Başkanı Sabri Tekli takdim etti.

İÇTAŞ İnşaat bünyesinde kurulan IC İÇTAŞ Nükleer ve IC Endüstriyel Tesisler Yapım A.Ş Yılın Markası ödülünün sahibi oldu. IC İÇTAŞ Nükleer Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nadir Bağcıl ve IC İÇTAŞ Endüstriyel Şirketi Genel Müdürü Abbas Şahin’e Yılın Markası ödülünü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak takdim etti.

 

Yılın İnşaat Projesi Konut kategorisinde Hayat Özaltın projesi ödüle layık görülürken, Özaltın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Can Altın’ın ödülünü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak verdi. Yılın İnşaat Projesi Ofis Kategorisinde ise Ergin Ada projesi alırken, Ergin A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Doğan’a ödülünü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak verdi.

 

Yılın Genç İş İnsanı Erkek Kategorisinde ödül almaya hak kazanan isim ise Başhan Agro Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Memiş oldu. Memiş’e ödülünü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak takdim etti.

Yılın İş İnsanı Kadın ödülünün sahibi CTN Nuts Yönetim Kurulu Başkanı Gül Çetin olurken, ödülünü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak takdim etti.

 

Yılın STK’sı ödülüne ise MESİAD layık görüldü. MESİAD Başkanı Hasan Engin’in ödülünü ise MTOSB Başkanı Sabri Tekli verdi.

Yılın İhracat Ödülü kategorisinde ise ödüle layık görülen firma Dicle Grup oldu. Dicle Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Yıldızgörer’e ödülünü MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Sait Kayan verdi.

Yılın Sanayi Yatırımı Ödülü’nün sahibi Nor Alimünyum firması oldu. Nor Alimünyum Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Akyüz’e ödülünü MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Sait Kayan takdim etti.

Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü ise Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilciliği’nin oldu. TSKGV Mersin Bölge Temsilcisi Faik Ahmet Karadeniz’e ödülünü Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat takdim etti.

Yılın Teknoloji Başarı Ödülü’nün sahibi ise MTOSB sınırları içerisinde yer alan Mersin Model Fabrika oldu. MTOSB Başkanı Sabri Tekli Yılın Teknoloji Başarı Ödülü’nü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın elinden aldı.

Yılın Turizm Tesisi Ödülü ise Mersin Divan Otel’in olurken, Divan Mersin Genel Müdürü Berati Tuncer ödülünü AHBİB Başkanı Veysel Memiş’in elinden aldı.

Yılın Girişimcisi Erkek kategorisinde ise Başaran Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Başaran ödüle layık görüldü. Başaran ödülünü MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır’ın elinden aldı.

Yılın Girişimcisi Kadın Ödülü’nün sahibi de Dündar Arısütü Bal Kurucusu Hacer Dündar oldu. Dündar’a ödülünü ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu takdim etti.

Kadınlar Basketbol Ligi ve Kadınlar Basketbol Euroleague’de Türkiye’yi ve kentimizi başarıyla temsil eden Çukurova Basketbol Spor Kulübü ise Mersin’in Tanıtımına Katkı Ödülü’nü almaya hak kazandı. ÇBK Mersin Başkan Yardımcısı Soner Serttaş ve oyuncular ödülünü Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in elinden aldı.

Başarı Ödülü Franchısıng kategorisinde ise İnter Akademi ödül almaya hak kazandı. İnter Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kılavuz’a ödülünü Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel verdi.

Girişimcilik Başarı Ödülü’nün sahibi ise Alkor Makine ve İzdefne markasına hayat veren Cemile Değirmenci Koruk oldu. Cemile Değirmenci Koruk’a ödülünü Hamit Tuna takdim etti.

Son olarak Sosyal Sorumluluk Başarı Ödülü’nün sahibi ise Toros Rotary Kulübü oldu. Toros Rotary adına ödülü alan Toros Rotary 2022-2023 Dönem Başkanı Mehmet Atilla, ödülünü MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol’un elinden aldı.

7. Zirvedekiler Başarı Ödülleri’ne sponsor olarak katkı sağlayan Yılbor Boru Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım ve BSC Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Karakullukçu ise gecede teşekkür ödülü ile onurlandırıldı. Yıldırım ve Karakullukçu’ya ödüllerini ünlü Sanatçı Cengiz Kurtoğlu verdi.

Ödül töreninin ardından ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu birbirinden güzel şarkıları ile davetlilere müzik ziyafeti yaşattı. 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA