MESKİ, altyapıdan sonra yolları sıcak asfaltla kaplıyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MESKİ, altyapıdan sonra yolları sıcak asfaltla kaplıyor

 

MESKİ, altyapıdan sonra yolları sıcak asfaltla kaplıyor

MESKİ, 1,5 YILDA TOPLAM 129 BİN 845 TON ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

MESKİ Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarından sonra tahrip olan yolları kısa sürede asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Mezitli ve Tarsus ilçelerinde toplam 129 bin 845 ton sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştiren MESKİ, Mersin’in önce altyapısını sonrasında ise üstyapısını titizlikle yeniliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarının sonrasında gerçekleştirdiği asfalt tamiratı işlerine devam ediyor. Bu sayede tahrip olan yollar kısa sürede onarılıyor, vatandaşlar mağdur edilmiyor.

MESKİ, altyapıdan sonra tahrip olan yolları sıcak asfaltla kaplıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Mersin’in altyapısını modern ve kaliteli ekipmanlarla yenileyen MESKİ, altyapı çalışmalarının akabinde asfalt kaplama ve tamiratlarına da devam ediyor. MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü, bakım-onarım faaliyetleri, deplase veya rehabilitasyon çalışmaları sonrasında bozulan yolların kaplamasını, asfalt tamiratını ve yama işlerini sürdürüyor.

MESKİ, Akdeniz İlçesi Hebilli Mahallesi’nde 6 bin 563 ton, Esenli Mahallesi’nde 7 bin 718 ton, Evrenli Mahallesi’nde 2 bin 267 ton, Camili Mahallesi’nde bin 500 ton, Toroslar İlçesi Sağlık Mahallesi’nde 640 ton, Korucular Mahallesi’nde 876 ton, Doruklu Mahallesi’nde 555 ton, Dalakderesi Mahallesi’nde 5 bin 56 ton, Ayvagediği Mahallesi’nde bin 720 ton ve Çağdaşkent Mahallesi’nde bin 200 ton, Tarsus İlçesi Boztepe Mahallesi’nde bin 227 ton, Dedeler Mahallesi’nde 300 ton, Çevreli Mahallesi’nde 340 ton olmak üzere toplam 29 bin 962 ton asfalt çalışması gerçekleştirdi. Böylece MESKİ, 1 Mart 2022 tarihinden bu yana Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Mezitli ve Tarsus ilçelerinde toplamda 129 bin 845 ton asfalt kaplama çalışmasını tamamlamış oldu.

Ayrıca, TEKSİN (ALO 185 Çağrı Hattı) üzerinden vatandaş ve birimlerden gelen talepleri de toplayan MESKİ, ilgili bölgelere müdahale ediyor, vatandaşların taleplerini hızlıca çözüme kavuşturuyor.

Görgülü: “Mahallemde susuz ev kalmadı”

Esenli Mahalle Muhtarı Feyyaz Görgülü; “1980 yılından kalma su şebekemizi MESKİ muazzam bir şekilde tüm şebekelerimizi değiştirerek, evlerimize, saatlerimize kadar sıfır borular çekti. Köyün üst başında su basmayan 7-8 tane eve hidrofor takılarak şu anda mahallemde mükemmel sıfır şekilde susuz ev kalmadı. Üstyapısı da asfalt ve parke olmak üzere çok harika bir şekilde bitti. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, MESKİ Genel Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başeren: “Vatandaşlarımıza hizmetlerimize devam edeceğiz”

MESKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü’nde Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Barış Başeren; “MESKİ Genel Müdürlüğü olarak 1 Mart 2022’den beri altyapı çalışmaları sonrasında tahrip edilen yol kaplama onarımlarını Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak gerçekleştirmekteyiz. Hali hazırda hem yüklenici ekiplerle hem de kendi ekiplerimizle birlikte Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Mezitli ve Tarsus ilçelerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Erdemli’den Anamur’a kadar sözleşmesi imzalanan yapım işiyle birlikte Mersin’in tüm ilçelerinde yol kaplama onarımlarının gerçekleştirilmesiyle vatandaşlarımıza hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA