Toros Rotary tarafından, MTOSB’ye ambulans bağışı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Toros Rotary tarafından, MTOSB’ye ambulans bağışı

 

Toros Rotary tarafından, MTOSB’ye ambulans bağışı

Toros Rotary Kulübü tarafından “Hasta Nakil Ambulansı” projesi kapsamında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne (MTOSB) 1 adet hasta nakil ambulansı bağışlandı.

Gerçekleştirilen devir teslim törenine MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2022-2023 Dönemi Bölge Guvernörü Emre Öztürk, Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2015-2016 Dönemi Bölge Guvernörü Canan Ersöz,  Toros Rotary Dönem Başkanı Onur Kıratlı, Toros Rotary 2022-2023 Dönemi Başkanı Mehmet Atilla, MTOSB Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Şemsi Aysalar, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz, sanayiciler ve Toros Rotary üyeleri katıldı.

Toros Rotary Kulübü 2022-2023 Dönemi Başkanı Mehmet Atilla “Hasta Nakil Ambulansı “ projesinin önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “6 Şubat depreminden sonra Mersinimizin artan nüfusu, şehir ve yöre insanımızın sağlık hizmetlerine acil erişimi elzem hale gelmiştir. Acil sağlık sorunları durumunda ilk müdahaleyi gerçekleştiren ve hastaları acilen hastaneye yetiştiren ambulans hizmetleri halk sağlığı sisteminin önemli bir parçasıdır. Hastaların hastaneye yetiştirilme işleminde 1 dakika bile büyük önem taşımaktadır. İşte tam da bu noktada bu düşünceyle yola çıkıp hazırladığımız “Hasta Nakil Ambulansı” projesini bugün sizlerle birlikte burada MTOSB’de hayata geçiriyoruz” dedi.

MTOSB’ye kazandırılan hasta nakil ambulansının en iyi şekilde değerlendirileceğini söyleyen MTOSB Başkanı Sabri Tekli, projenin kendisini ve sanayicileri mutlu ettiğini belirterek, “2003 yılında göreve başladığımızda yönetimimle ilk aldığımız yönetim kurulu kararı ile ambulans ve itfaiye aracı hizmetini sunarak göreve başlamıştık. Hastanın hastaneye yetişme süreci, ameliyat süreci ve dayanıklılığı saniyelerle karşılık buluyor. Böyle bir aracın bölgemize sizler tarafından hediye edilmesi beni çok duygulandırdı. Bu duyarlılıktan dolayı Toros Rotary Kulübü ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

MTOSB olarak çalışan sayımız 25 bini geçmiş durumda. 1-2 yıl içerisinde 50 bini geçeceğimizi düşünüyorum. Sanayinin gücü giderek artıyor. Hizmet açısından durmuyoruz. Her geçen gün yeni yatırım alanları oluşturuyoruz. Sanayicilerimizi her alanda desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen tören ile Toros Rotary Kulübü tarafından bağışlanan “Hasta Nakil Ambulansı” MTOSB Bölge Müdürlüğü’ne teslim edildi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA