MESKÝ’NÝN ÇALIÞANLARINA YÖNELÝK EÐÝTÝMLERÝ DEVAM EDÝYOR | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý 
MESKÝ’NÝN ÇALIÞANLARINA YÖNELÝK EÐÝTÝMLERÝ DEVAM EDÝYOR

 

MESKÝ’NÝN ÇALIÞANLARINA YÖNELÝK EÐÝTÝMLERÝ DEVAM EDÝYOR

MESKÝ Genel Müdürlüðü, özellikle vatandaþlarla yüz yüze çalýþan personeline yönelik; müþteri iliþkileri, hizmet kalitesi ve iletiþim eðitimi, öfke kontrolü ve yönetimi eðitimleri düzenliyor. Etkili iletiþim, hizmet kavramý, öfke ve stres kontrolü gibi konular üzerine detaylý bilgilerin verildiði eðitimler sayesinde çalýþanlarýn, vatandaþlarla daha yapýcý ve saðlýklý bir iletiþim baðý kurmasý amaçlanýyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon Ýdaresi (MESKÝ) Genel Müdürlüðü Ýnsan Kaynaklarý ve Eðitim Dairesi Baþkanlýðý, vatandaþlarla birebir çalýþan personele yönelik olarak müþteri iliþkileri, hizmet kalitesi ve iletiþim eðitimi, öfke kontrolü ve yönetimi eðitimleri düzenliyor. Eðitimler sayesinde MESKÝ çalýþanlarý, vatandaþlarla daha saðlýklý ve etkili bir iletiþim baðý kuruyor.

MESKÝ çalýþanlarýnýn abonelerle olan iletiþim kalitesi artýyor

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer’in öncülüðünde kaliteli hizmetlerine ara vermeden devam eden MESKÝ Genel Müdürlüðü, çalýþanlarýna yönelik düzenlediði eðitimlere yenilerini ekliyor. MESKÝ, Abone Ýþleri Dairesi Baþkanlýðý çalýþanlarý ile Destek Hizmetleri Daire Baþkanlýðý’na baðlý Güvenlik Hizmetleri Þube Müdürlüðü’nde güvenlik olarak görev yapan çalýþanlarýna; müþteri iliþkileri, hizmet kalitesi ve iletiþim eðitimi ile öfke kontrolü ve yönetimi eðitimleri düzenliyor. MESKÝ Ýnsan Kaynaklarý ve Eðitim Dairesi Baþkanlýðý’na baðlý Eðitim ve Geliþim Þube Müdürlüðü’nün düzenlediði eðitimlerle, vatandaþlarla birebir etkileþim kuran çalýþanlarýn; hem kurum içinde hem de vatandaþlarla olan iletiþim kalitesinin artarak daha saðlýklý iliþkiler kurmasý amaçlanýyor.

MESKÝ’nin eðitimlerinde iletiþimden stres kontrolüne kadar birçok konu ele alýnýyor

MESKÝ’nin müþteri Ýliþkileri, hizmet kalitesi ve iletiþim eðitiminde çalýþanlara; iletiþimin temel unsurlarý, algý ve algý yönetimi, müþteri kavramý ve hizmet kalitesi, etkin dinleme, empati, geri bildirim ve davranýþ tipleri hakkýnda bir çok konuda bilgiler veriliyor. Abonelerin özen gösterilmesi gereken müþteriler olarak deðerlendirildiði eðitimde, konu bir bütün olarak ‘Müþteri iliþkileri yönetimi’ baþlýðýnda ele alýnýyor.

Öfke kontrolü ve yönetimi eðitimlerinde ise çalýþanlarýn; öfke duygusunu tanýmalarý, öfke ile ilgili tutumlarýný fark etmeleri ve yanlýþ bilinenleri netleþtirmeleri gibi konularý benimsemeleri hedefleniyor. Eðitimde; öfke ile baþa çýkmak için yapýlmasý gerekenler, kiþinin kendisini nasýl sakinleþtirebileceði, öfkesini saðlýklý ve yapýcý bir þekilde nasýl dýþa vurabileceði, stres kavramý ve baþa çýkma yöntemleri örneklerle aktarýlýyor.

Eðitimler sonunda çalýþanlarýn iletiþim becerileri ve empati duygularý geliþiyor

MESKÝ Ýnsan Kaynaklarý ve Eðitim Dairesi Baþkaný Þükrü Ayçiçek; “Hizmet kalitesi, iletiþim ve öfke kontrol eðitimlerimizin temel amacý vatandaþlarýmýzla bire bir iliþki kuran, iletiþimde bulunan çalýþanlarýmýzýn bu becerilerini yükseltmektir. Özellikle abone çalýþanlarýmýza ve güvenlik görevlilerine bu eðitimler yoðun olarak verilmiþtir. Söz konusu eðitimlerin sonuçlarýný sahada rahatlýkla görebilmekteyiz. Çalýþanlarýmýzýn bu eðitimin sonucunda iletiþim becerileri ve empati duygularý yükselmiþ daha verimli hizmet vermeye baþladýklarýný görülmüþtür. Söz konusu eðitimleri, konularý pekiþtirmek amacýyla, artýrarak devam ettirmeyi düþünüyoruz. Kurumumuz adýna bu eðitimler son derece güzel sonuçlar almýþtýr” ifadelerini kullandý.

Abone Operatörü olarak görev yapan Melis Þener, eðitimlerden memnun kaldýðýný belirterek; “Aldýðýmýz eðitimde stres ve öfke kontrolü hakkýnda bilgiler verildi. Aldýðýmýz eðitim sayesinde daha kaliteli hizmet veriyoruz” dedi. Abone Ýþleri Operatörü Gökçer Gülgen ise eðitimlerin kendilerine ve kuruma katký sunduðunu vurgulayarak; “Almýþ olduðumuz eðitimlerle vatandaþlarýmýza doðru bir iletiþim ile kaliteli bir hizmet vermeye baþladýk” diye konuþtu. 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA