BAŞKAN SEÇER, CHP ÖRGÜTÜ İLE BAYRAMLAŞTI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
BAŞKAN SEÇER, CHP ÖRGÜTÜ İLE BAYRAMLAŞTI

 

BAŞKAN SEÇER, CHP ÖRGÜTÜ İLE BAYRAMLAŞTI

“SON NEFESİME KADAR CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN EMRİNDE BİR NEFER OLARAK ÇALIŞACAĞIM”

“11 BÜYÜKŞEHİR’İN CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLMASI GÜÇLÜ BİR KAZANIMDIR”

Başkan Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, parti örgütü ile bayramlaştı. Başkan Seçer, bayram süresi boyunca oluşacak herhangi bir aksiliğe meydan vermemek için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldıklarından söz ederek, “Biz de, bayram dolayısıyla özellikle nüfusun yoğun olduğu yaylaları, sahil bölgelerini ziyarete gidiyoruz” dedi.

Türkiye genelindeki seçim sonuçlarının beklendiği gibi olmadığından söz eden Başkan Seçer, “Sayın Genel Başkanımız tabi ki geminin kaptanıdır. ‘Ben partimi bu fırtınadan sonra güvenli bir limana çıkartacağım. Partililerim endişe etmesin.’ diyor. Katılıyorum. Hep beraber çıkartacağız. Kaptanı yalnız bırakamayız” diye konuştu.

Seçer, son nefesine kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin emrinde bir nefer olarak çalışacağını ifade ederken, “Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da, hiçbir görevde olmadığım sürelerde de sade bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak ölene kadar, son nefesime kadar bu şerefli 6 Ok’un, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emrinde bir nefer olarak çalışacağım” dedi.

Yakın bir zaman sonra seçim sathı mahalline gireceklerini kaydeden Seçer, “11 Büyükşehir’in Cumhuriyet Halk Partisi olması, merkezi iktidar kadar güçlü bir kazanımdır. Bunu asla kaybetmeyeceğiz, ilaveler yapacağız” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, parti örgütü ile bayramlaştı.

CHP Mersin İl Başkanlığı’nın bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Hasan Ufuk Çakır, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz,

CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, CHP ilçe başkanları, parti yöneticileri, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı. Programda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalar bölümüne geçildi.

“Bayram boyunca ziyaretlerimizi sürdüreceğiz”

Bayramlaşma programında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tatilde ve bayramda eş, dost, akraba ziyaretleri vesilesiyle Mersin’e gelen insanlarla şehirde dolu dolu bir bayram geçireceğini söyleyerek, “Bayram süresi boyunca oluşacak herhangi bir aksiliğe meydan vermemek için belediyemiz gerekli tedbirleri aldı. Biz de, bayram dolayısıyla özellikle nüfusun yoğun olduğu yaylaları, sahil bölgelerini ziyarete diyoruz” dedi. Seçer, “Ziyaretleri boyunca hem vatandaşla bayramlaşmak hem de belediyenin hizmetleriyle ilgili varsa bir sıkıntıları onu giderebilmek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz” diye ekledi.

“Seçimleri kazanmak istiyorsanız çok çalışmalısınız”

Seçer, yerel seçimleri kazanmanın yolunun çalışmaktan geçtiğini ifade etti. Bazı şehirlerde belli bölgelerin demografik yapısının belediyelere avantaj sağladığını dile getiren Seçer, “Mersin'de Yenişehir ve Mezitli; Ankara'da, Çankaya; İstanbul'da Kadıköy; İzmir Büyükşehir ya da Tekirdağ’da gibi. Ancak genele yaydığımızda, Tarsus'ta veya Mersin’de seçim kazanmak istiyorsanız çok çalışacaksınız” dedi.

“Değişim, kafalar değişince olur”

İdeolojik söylemlerle seçim kazanmanın eskide kaldığını aktaran Başkan Seçer, “Cumhuriyet Halk Partili ve parti içinde yaş itibariyle en fazla emek verenlerden ve destek olanlardan biriyim. Değişim kafaları değiştirmeden olmaz, insanlar değişir ancak kafalar aynı kalırsa değişim olmaz” dedi. Gençlik kollarında, kadın kollarında daha fazla üye olması gerektiğini dile getiren Başkan Seçer, eğitimli ve daha görgülü insanlara ihtiyaç olduğunu vurguladı. Belediye başkanı olarak milletin acılarını bilmeyen, engelli, hasta ve şehrindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarını gözetmeyen birinin belediye başkanı olmaması gerektiğini belirten Seçer, “Kurumların enerjisini almayın. Bırakın, başarılı olan insanlar görevlerini yapmaya devam etsin” dedi.

“Partimizin birliği bizim için önemli”

CHP kurultayının yaklaşan Başkanlık seçimleriyle ilgili konuşan Seçer, “Bu parti sahipsiz değildir. Bu partiyi biz güvenli bir limana alırız. Bu işler sükûnetle olur. Kavga ederek veya güzellemeler yaparak olmaz. Elbette bir değişim olacak ama kaş yaparken de göz çıkarmayacağız. Bu partinin birliği önemli” dedi. Değişim gerektiren noktaların akıl çerçevesi içerisinde değerlendirilerek yapılması gerektiğini aktaran Seçer, “Parti söylemi, programı, başkanı, tüzükleri hepsi değişir. Ancak benden sonrası tufan olmaz. Emek veren insanların kıymetini bilin” diye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin örgütlerine müteşekkir olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Örgütler benim işim değil. Ben bu partinin belediye başkanıyım. Örgütler; Genel Merkez, Genel Başkan ya da örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın hiyerarşik olarak yönetimiyle çalışmalarını yapar” dedi.

“Partim Mersin’de yüzde 28-30 civarında kendi içinde oyunu artırmış”

Genel seçimlerde Mersin’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarında artış yaşandığından söz eden Başkan Seçer,  “Mersin’de rakamsal olarak bakıyorum, nispi olarak değil, oransal olarak değil. Yaklaşık partimin oyu her 3 oy, 4 oy olmuş. Yani partim Mersin’de yüzde 28-30 civarında kendi içinde oyunu artırmış. 300 bin olan oyu 385 binlere kadar ulaşmış. Mersin’in nüfusu belli, seçmen sayısı belli 2018’den bu yana. 3 milletvekili çıkarıyorken 5 milletvekiline çıkardık. 2002’li yıllardan bugüne seçimlerini inceleyin. 2002 yılı özel bir yıldır, sadece 2 parti barajı geçmiştir. Orada oy oranından ziyade partilerin barajı geçmemesi sonucu belirlemiştir. Yüzde 34 ile Anayasa’yı değiştirecek sandalye sayısına sahip olmuştur iktidar. Ama o günden sonra ben 2007’de milletvekili oldum. Kıl payı 4. milletvekilini çıkarttık. Gitti geldi, gitti geldi” diye konuştu.

2011’de milletvekili adayı olduğunu ve milletvekili seçildiğini hatırlatan Başkan Seçer, “Aynı şekilde 4. sırayı gitti geldi çıkardık. Geldik 2015 yılının ilk seçimine. 3 milletvekilinde kaldı. Ön seçim oldu değil mi? Tırnak içinde deve dişi gibi siyasiler. Ama 3 milletvekilinde kaldı parti. Şimdi bir şeyi savunurken, bir tezi, sonuçlarından gitmeniz lazım. Ön seçim oldu, dediler hiç dokunmayalım ama 3 milletvekili. Sonra 5 ay sonra konjonktür değişti. AK Parti’nin oyu birden bire 8-9 puan arttı, iktidar oldu. Bizim oyumuz da Türkiye genelinde arttı. Burada da arttı. Giden oylar geri geldi, 4 milletvekili oldu. Geldik 2018’e, tekrar 3 milletvekiline düştük. Ya zorla 4 olduk, ya 3’te kaldık. Geldik 2023,’e. Bunları anlatıyorum, ekranları başında dinleyen partililerim de lütfen iyi dinlesin. O gemide, Cumhuriyet Halk Partisi gemisinde kendileri de var. Şimdi kongre sürecine gidiyoruz. Dezenformasyonları, yanlış bilgilendirmeleri, yanlış propagandalara kulak asmasınlar diye. 5 milletvekilini bu parti çok rahat bir şekilde çıkardı mı? Git gel olmadan. 6 git gel olabilirdi. Biraz daha bir şeyler olsaydı, bir dip dalgası, bir Ankara esintisi, söylem esintisi. Parti bu duruma geldi mi? Ben örgütümüze teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“Tıkır tıkır bir seçim süreci geçirdiler”

Mersin örgütünün çok başarılı bir seçim süreci geçirdiğinin altını çizen Başkan Seçer, “Kurda kuşa yem olmadan, kimseye muhtaç olmadan tıkır tıkır bir seçim süreci geçirdiler. Cumhuriyet Halk Partisi her alanda, açık mecralarda, sokaklarda, her yerde hakimdi kente. Dağın başında Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nın resimleri vardı. Son derece başarılı bir süreç geçirdiler. Bunlar yatarak olmadı. Gittiler gençler, 1 ay önce, 1 buçuk ay önce kampanyayı başlattılar. Aldılar materyalleri, açık hava mecralarını donattılar. Bir kere avantaj sağladılar. Durum budur. Geldiğimiz noktada Mersin’de başarılı bir sonuçtur. Daha iyi olabilirdi. Neden Büyükşehir Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Halk Partisi’nin. Daha fazla işler, başarılar beklemeliyiz. Hiçbir sözüm yok. Daha fazla çıtayı yükseltmeliyiz. Hedefi yüksek koymak, morali yüksek tutmak, gerçeklerle olmak, çalışmak, azmetmek bu partiyi sevmenin başarıya giden yoludur. Ben bu kadar söylüyorum ve değerlendirmeleri partililerime bırakıyorum. Elinizi vicdanınıza koyacaksınız, değerlendireceksiniz” dedi.

“Sayın Genel Başkanımız tabi ki geminin kaptanıdır”

Türkiye genelindeki seçim sonuçlarının beklendiği gibi olmadığından söz eden Başkan Seçer, “Sayın Genel Başkanımız tabi ki geminin kaptanıdır. ‘Ben partimi bu fırtınadan sonra güvenli bir limana çıkartacağım. Partililerim endişe etmesin.’ diyor. Katılıyorum. Hep beraber çıkartacağız. Kaptanı yalnız bırakamayız. Hepimiz eleştirimizi yapacağız, öz eleştirimizi yapacağız. Sayın Genel Başkanımız da yapacak. Birileri bu geminin kaptanlığını ben daha iyi yaparım diyebilir. Bunu derken partimizin birliğine, beraberliğine, dirliğine, hele hele yerel seçim öncesi zarar vermeden bu söylemlerini yapmasını tavsiye ediyorum. Hepiniz kadar ben de partimde hak sahibiyim. Benim kadar sizler de partimde hak sahibisiniz. Bunu unutmayın. Bugün ben belediye başkanıyım, yarın bir evladımız olacak, bir genç gelecek. Ardımızda, bizden sonra bir arkadaşımız gelecek ya da milletvekillerimizin yerine. Nasıl 13 yıldır Sayın Genel Başkan, önceden rahmetli Sayın Baykal, daha önceleri Sayın Ecevit, Sayın İnönü, rahmetlilerden sonra ilk kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk, ondan sonra ardılları gelmiş, o şerefli koltuğa oturmuşsa hiç merak etmeyin bu partinin özünü bilen, bu partiyi içselleştirmiş liderler gelir, Atatürk'ün o koltuğuna layık olan kişiler oturur. Cumhuriyet Halk Partisi refleksi bunu gerçekleştirir” diye konuştu.

 

“Son nefesime kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin emrinde bir nefer olarak çalışacağım”

 

Seçer, son nefesine kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin emrinde bir nefer olarak çalışacağını ifade ederken, “Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hiçbir görevde olmadığım sürelerde sade bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak ölene kadar, son nefesime kadar bu şerefli 6 Ok’un, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emrinde bir nefer olarak çalışacağım. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.

 

“11 Büyükşehir’in Cumhuriyet Halk Partisi olması güçlü bir kazanımdır”

 

Kongreleri yapacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Seçer, ilçe başkanı, il başkanı olmak isteyenlerin çıkıp yarışacağını aktardı ve kolay mücadeleler olmadığını söyledi. Başkan Seçer, “Ama bunu uygarca ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır ölçülerde yapacağız. Dilimize dikkat etmemiz, etrafı kirletmememiz, zehirlemememiz lazım. Buna hassasiyet göstermemiz lazım ve daha sonra seçim sathı mahalline gireceğiz. 11 Büyükşehir’in Cumhuriyet Halk Partisi olması, merkezi iktidar kadar güçlü bir kazanımdır. 1; bunu asla kaybetmeyeceğiz. 2; ilaveler yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

“Elimizdeki mevzileri asla kaybetmeyiz”

 

Partililerine 2018’i hatırlamalarını söyleyen Başkan Seçer, “2018’de 3 vekil çıktı, Türkiye'de eh şöyle böyle bir oy oranı aldık. Şimdikinden 3 puan daha düşüktü, yüzde 22. Ama aradan 10 ay geçtikten sonra Türkiye'de yerel iktidarı kazandık. 2018 koşullarında. Şimdi daha güçlüyüz. Elimizdeki mevzileri asla kaybetmeyiz. 2018’e göre daha güçlüyüz tekrar ediyorum. Hem 2023 seçim sonuçları hem 11 Büyükşehir Belediyesi, il, ilçe belediyeleri 250 belediye. Bunlar yerel iktidardır, önemli güçtür. Değerli partililerim diri olun, güçlü olun, moralinizi yüksek tutun. Bu parti 1 asırlık parti. Bu parti mücadele sonucu oluşmuş bir parti. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın yarattığı bir parti, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir parti. Bu partinin enerjisiyle, bu partinin sinerjisiyle 2024 seçimlerinde bütün bu kara bulutları dağıtacağız, fırtınayı dindireceğiz, belediyelerimize yeni belediyeler katacağız. Mersin’de daha çok ilçe belediyesi kazanacağız. İddialı konuşuyoruz partililer olarak. Mersin’de daha fazla ilçe belediyesi kazanacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni daha güçlü gelerek kazanacağız. Buradan da bu bayramda bunun hep beraber sözünü almak istiyorum ve bayramınızı kutluyorum. Çoluğunuzla çocuğunuzla, arkadaşlarınızla, dostlarınızla daha nice bayramlarda inşallah bu kutsal çatı altında Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bayramlar kutlamak nasip olsun” dedi.

 

Ömür: “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz nice bayramlara”

“Nice sağlıklı, mutlu, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz Kurban Bayramı” diyerek, Mersin halkının Kurban Bayramı’nı kutlayan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, “Devletin her türlü olanaklarının muhalefete karşı kullanıldığı bir genel seçim yaşadık. Türkiye'de artık bir şeyler değişiyor, değişmeye de devam ediyor. İktidar artık eski iktidar değildir. Bu gücün karşısında duracak en büyük güç, halkın ve milletin yanındaki Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi. 

“Yerel seçimlere hızlı bir şekilde büyük bir motivasyonla hazırlanmalıyız”

Yerel seçimler yaklaşırken bu bilinç ve sorumlulukla beraber hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Ömür, “Partimize zarar vermeden, birlik ve beraberlik içerisinde bu olgunlukla yerel seçimlere gitmemiz gerekiyor. Parti içerisinde değerlendirme toplantıları yapılıyor. Uzun zamandır ilk kez il başkanları toplantısı yapıldı. Genel başkanımızla birlikte süreci doğrudan değerlendirme, eleştiri ve önerilerimizi iletme ve kendisini dinleme şansımız oldu” diye konuştu. 2019 yerel seçimlerinde başarı kaydettiklerini dile getiren Ömür, genel seçimleri geride bırakarak yerel seçimlere büyük bir motivasyonla hazırlanmaları gerektiğini söyledi. Mersin’deki her bir vatandaş için yerel seçimleri kazanmanın çok önemli olduğunu aktaran Ömür, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe belediyelerimize sahip çıkıp bu başarıları daha ileri götürüp, yerel iktidarımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Kongre sürecini atlattıktan sonra yerel seçimlerde başarı elde etmek için hızlıca çalışmalarımıza başlamalıyız” dedi.

Kırılmaz: “Başkanımızın vizyonu, başarısı ve enerjisi bizlere örnek olmalı”

Kurban Bayramını mutluluk, huzur, kardeşlik olarak adlandıran CHP Mersin İl Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, ‘Herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun’ dedi.  Her yıl bayramları sevinç içinde kutlamak isterken, iktidar yüzünden bayramı buruk geçirdiklerini ancak güzel şeylerin de yaşandığını ifade eden Kırılmaz, esnaf ziyaretleri sırasında ‘Mersin böyle bir başkan görmedi, Allah Razı olsun Vahap Başkandan’ şeklinde övgüler aldıklarını ifade etti. Vahap Seçer’in Mersin’in en büyük şansı olduğunu söyleyen Kırılmaz, Başkan Seçer’in Toroslar’a bağlı Musalı köyünde yaptığı gezide; başka partinin mensubu olan bir vatandaşın ‘Başkanım, keşke benim parti adayım sen olsaydın’ sözlerini hatırlatarak, “Doğru yol, birlik ve beraberlik içinde yürüyerek olur. Sürüden ayrılanı kurt kapar. Bu hep böyle oldu. Vahap Seçer başkanımızın vizyonu, enerjisi ve başarısı bizlere örnektir” diye konuştu.

Çakır: “Yerel seçimleri birlik ve beraberlik içine geçirelim”

Yerel seçimleri birlik ve beraberlik içinde geçirelim diyen CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, “Önce Torosları arkasından Erdemli’yi, Mut’u, Anamur’u, Silifke’yi dolayısıyla merkez ilçelerin tamamını alarak Büyükşehir’i alıp bu işi bitireceğiz. Herkesin Bayramını sevgi ve saygıyla kutluyorum” dedi.

Kış: “Yerel seçimlerde en iddialı parti olacağız”

Bayramların kültürümüzde çok önemli bir yeri olduğunu, bir arada olmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın bir vesilesi olarak gördüğünü ifade eden CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı. Yerel seçimlere giderken parti içinde öz eleştiri de yapacaklarını söyleyen Kış, “Bu eleştiriler yapıcı yönde olmalı. Kurultayımızı gerçekleştireceğiz.  Tüm bunları, Cumhuriyet Halk Partisi kültürü ve terbiyesiyle yapacağız. 2024’ te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi en iddialı parti olacaktır. Bundan sonra yapılacak bütün seçimlerde de bu iddiasını sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

“Belediyelerimiz, gençlerle, kadınlarla, yoksullarla gönül bağı kuran belediyelerdir”

Bu ülkenin kurucu partisi olduklarını ve çıkar partisi olmadıklarını vurgulayan Kış, “Dört yıldır tanık olduğunuz gibi Mersin Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Cumhuriyet Halk Partili bütün belediyeler, partimize yakışır bir şekilde partimizin anlayışıyla örnek bir yönetim sergilemektedirler” dedi. Partisini bu ülkenin sigortası olarak adlandıran Kış, “Şehirlerimizde, özellikle gençlerle gönül bağı kuran, onları anlayan belediyelerimiz var. Kadın sorunlarını, yoksulları önceleyen ve buna çözüm üreten bizim belediyelerimizdir” dedi. Konuşmaların ardından ise Başkan Seçer ve protokol üyeleri tek tek partilileri ile bayramlaştı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA