Başkan Tarhan’dan Bayramlaşma da Sözleşme Sürprizi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Başkan Tarhan’dan Bayramlaşma da Sözleşme Sürprizi

 

Başkan Tarhan’dan Bayramlaşma da Sözleşme Sürprizi

Başkan Tarhan’dan Bayramlaşma Töreninde Yeni Sözleşme Sürprizi

Mezitli Belediyesinde, Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanları ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Çalışanların tam kadro katıldığı bayramlaşma töreninde, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı. Bayramlaşma törenine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Çeşitli ikramların bulunulduğu Bayramlaşma töreninde özverili çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tarhan, 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni toplu sözleşmenin müjdesini de verdi. Yetkili sendika ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Başkan Tarhan, çalışanları son derece mutlu edecek bir sözleşme imzalanacağının altını çizdi.

“BELEDİYE YATIRIMLARIMIZ SORUNSUZ DEVAM EDİYOR”

Mezitli’nin kocaman bir aile olduğunu ve bu ailenin çekirdek ailesini belediye çalışanlarının oluşturduğunu dile getiren Tarhan, “Bu yıl ile birlikte tam 10 yıldır çok verimli ve uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Mezitli’de yaşayanlar çalışanlarıyla birlikte kocaman bir aileyiz. En üstte çalışanlardan sokakları süpüren, parklara çiçek diken çalışanlarımıza kadar el ele daha güzel daha mutlu bir Mezitli yaratmak için çalışıyoruz. İşimizi de kentimizi severek büyük bir mutlulukla ve zevkle yapıyoruz. Çalışanlarımızdan başlayarak, bu aile içerisinde yeşerttiğimiz mutluluğu tüm Türkiye’nin görmesini istiyoruz. Bu bağlamda Mezitli’mizi güzelleştiren çalışanlarımıza en iyiyi vermek için de gayret gösteriyoruz. Yatırımlarımız sorunsuz bir biçimde ilerliyor. Ekonomik olarak sıkıntımız yok ve maaşlarımızı gününde ödüyoruz. 1 Temmuz’da yapılacak toplu sözleşmeden sonra da kaynaklarımızı değerlendirerek çalışanlarımıza daha fazlasını vermek elbette ki bizim elimizde” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ”

Belediyenin tüm birimlerinde çalışan personelden memnun olduğunu vurgulayan Tarhan, “Mezitli Belediyesi, Türkiye’ye örnek oldu ve sizlerin özverili çalışmaları neticesinde çok güzel yerlere geldik. Mezitli çok hızlı büyüyen bir kent. Doğal olarak bu da daha fazla çalışmamıza yol açıyor. Muhtarlarımızdan, meclis üyelerimizden, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizden memnunuz. Özellikle kadın çalışanlarımız olmak üzere arazide Mersin’in sıcağında çalışan arkadaşlarımız çok gayretli ve çalışmalarını hassasiyetle yapıyorlar. Planlı bir şekilde gidiyoruz ve en başarılı belediyelerden birisiyiz. Tabi ki buradaki en büyük güç çalışma arkadaşlarımızdır. Tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle belediye çalışanlarımız ve tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, gönenç içerisinde, sağlık kaygısı olmadan, bir arada geçireceğimiz, nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA