MESKİ Genel Müdürlüğü dış denetimden başarıyla geçti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
MESKİ Genel Müdürlüğü dış denetimden başarıyla geçti

 

MESKİ Genel Müdürlüğü dış denetimden başarıyla geçti

MESKİ’NİN HİZMET KALİTESİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

MESKİ, ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ KAPSAMINDA BELGELENDİRİLDİ

Mersin’de kaliteli hizmet anlayışı standartlarını yükseltmeye devam eden MESKİ Genel Müdürlüğü,  ‘Entegre Yönetim Sistemi’ kapsamındaki dış denetimden başarıyla geçerek; TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ile belgelendirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Entegre Yönetim Sistemi’ kapsamında yapılan dış denetimi başarıyla tamamlayarak, belgelendirildi. Bu kapsamda 5 standarttan belgelendirmeye hak kazanan MESKİ, hizmette kalite standartlarını yükseltmeye devam ediyor.

MESKİ çalışanları aldıkları eğitimler ve uygulamaları sayesinde denetimden başarıyla geçti

MESKİ, 2022 yılında ‘Entegre Yönetim Sistemi’ni tüm kurumda kurma ve uygulama kararı alarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinesinde tüm çalışanlarına; TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimleri verdi. Dokümantasyon çalışmalarını tamamlayan MESKİ, çalışanların katılımıyla iç tetkikler gerçekleştirdi. Bunun sonucunda MESKİ idarecilerinin katılımıyla iç tetkik sonuçları değerlendirildi. Eğitimlerini tamamlayarak, denetime hazır olan MESKİ personelleri, dış tetkiki de başarıyla sonuçlandırdı.

MESKİ, hizmette kalite farkını bir kez daha ispatladı

TÜRKAK(Türk Akreditasyon Kurumu) akrediteli belgelendirme kuruluşu tarafından hizmet alanındaki tüm birimlerin incelendiği dış denetimi başarıyla tamamlayan MESKİ, 5 standarttan belgelendirmeye hak kazandı. MESKİ Genel Müdürlüğü, Entegre Yönetim Sistemi Standartları çerçevesinde; TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi kapsamında belgelendirildi.

Denetmenler, yapılan kapanış toplantısıyla da tetkik sürecini değerlendirdi. Toplantıda gözlemlerini paylaşan denetmenler, yöneticilere teşekkürlerini ileterek tüm MESKİ çalışanlarının kendilerine sağladıkları bağımsız ve profesyonel denetim ortamından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA