Minik yüreklerin okuma bayramı etkinliği göz kamaştırdı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Minik yüreklerin okuma bayramı etkinliği göz kamaştırdı

 

Minik yüreklerin okuma bayramı etkinliği göz kamaştırdı

Mersin Mezitli Zeki Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu 1/A sınıfı öğrencilerince düzenlenen okuma bayramı etkinliğinde minik öğrencilerin gösterileri  veliler ve öğretmenler tarafından ayakta alkışlanırken, duygulu anlar yaşayan aileler çocuklarıyla gurur duymanın mutluluğuna ortak oldular.

Mezitli Belediyesi Tece Mutlu Yaşam Köyünde düzenlenen ve Mersin Gönüllü Palyaço Grubunun gösterileriyle renk kattığı Okuma Bayramı etkinliği sınıf öğretmeni Ümit Hasan Korkut’un açılış konuşmasıyla başladı. Sınıf öğretmeni Korkut,  “ Okullar açıldı, günler haftaları, haftalar ayları kovaladı, öyküler masallar anlatıldı, gülünüp oynanıldı ve sonunda okuma yazma öğrenildi. Çocuklarımız iyi bir insan olarak yetişmek için ilk adımı attılar. Okuma yazma öğrenmek, her türlü beceriye sahip olmak ve gelecekteki büyük başarıların ilk adımıdır,  birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur” dedi.

Çocukların okuma bayramı etkinliğinin bir yılın yorgunluğunun giderileceği faaliyet olarak kaydeden Korkut ,” Velilerimizin destekleri ve öğrencilerimizin özverili çalışmasıyla başarılı geçen bir yılın mutluğunu hep birlikte yaşadık. Her çocuk biz öğretmenler için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıçtır. Çocuklarımız bu yurdun umutlarıdır. Gelecek çocuklarımızla güzelleşecektir. Her çocuk bizim için yaşam sevincidir.  Bayramdır bugün. Küçük ellerin, ilk zafere imzalarını attıkları gündür bugün. Bugünümüzün ve bundan sonra gelecek her günümüzün, bayram havasında olması dileğiyle, Okuma bayramınız kutlu olsun” şeklinde konuştu

Daha sonra küçük yürekler  Duru Naz Ağca ve Gülce Sever’in nin üstün sunuculuk performansında öğretmenleri Ümit Hasan Korkut  öncülüğünde alfabenin 29 harfi üzerine kurulu  şiir ve müzikli gösterileri sundular. Veliler ve öğretmenler karşısında hünerlerini sergilerken oldukça heyecanlı görünen minik yürekler, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar. Velilerin yoğun katılımıyla sunulan programda öğrenciler her biri verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiler. Ardından tatil köyü bahçesinde Gönüllü Palyaço Grubu çocuklarla eğlenerek onlara hoşça vakit geçirttiler. Etkinlik öğrenci ve velilerce bir arada yenilen yemek ve yaldız ışıklı yaş pastanın  ikramı ile sona erdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA