TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

 

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN YILMAZ; “ÇOĞUNLUKÇU DEĞİL, ÇOĞULCU BAKMALIYIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Toroslar Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Toplantısı’nda bir açıklamada bulunarak, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a ve 28’inci Dönem Milletvekillerine tebrik dileklerini iletti.

“ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “Bir seçim süreci yaşadık. Yapılan seçimin devletimize, milletimize, insanımıza, şehrimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni dönemde, birlik ve beraberlik içinde bir bütünün parçaları olarak hareket etmemiz, önümüzdeki fırsatları değerlendirmemiz, çoğunlukçu değil çoğulcu bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun da ülkemize, milletimize ve hepimize faydalar getireceğine inanıyorum. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimi de,  sükûnet, olgunluk, sakinlik ve demokrasi bilinci içinde başka hiçbir ülkede olmayan yüksek katılım oranıyla gerçekleşti. Bu da bizim güzelliğimiz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Toroslar Belediyesinin Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Binlerce çocuğun ve gencin 23 farklı branşta eğitim aldığı ve yıldız sporcuların yetiştiği Toroslar Belediyesi Spor Kulübü’ne; belediye bütçesinden 500 bin TL maddi destek sağlanmasına ilişkin teklif görüşülerek, tüm komisyonlara havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

“TOROSLAR BELEDİYESİNDEN KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİNE GÜZEL BİR ÖRNEK DAHA”

Toroslar Belediyesi, belediye hizmetlerini geliştirmek, üniversite sanayi kent işbirliğine katkı sunmak ve kurumlar arası işbirliğine dayalı projeleri hayata geçirmek amacıyla kurum ve kuruluşlarla diyaloglu çalışmaya devam ediyor. Gerçekleşecek olan çalışmaların daha kaliteli, verimli, yasal hükümlere uygun ve kurumlar arası işbirliğine dayalı bir şekilde yürütülmesi amaçlanıyor.

“Kamu kurumları, üniversiteler, odalar, sivil toplum kuruluşları ve diğer kuruluşlarla” protokol imzalanması ve Avrupa Birliği’nin ülkemizi de kapsayan 2023 yılı hibe “Çağrı Programları”, Yerel ve Ulusal Kurumlar tarafından 2023 yılında yayınlanan “Proje Teklif Çağrıları” kapsamında Toroslar Belediyesini temsile ve gerekli belgeleri imzalamaya Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a yetki verilmesine ilişkin teklif görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Temmuz ayında yapılacak meclis toplantı günü ise 4 Temmuz 2023 Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi. Toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA