Başkan Abdullah Özyiğit, geceyi vatandaşlarla geçirdi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Abdullah Özyiğit, geceyi vatandaşlarla geçirdi

 

Başkan Abdullah Özyiğit, geceyi vatandaşlarla geçirdi

Mersin Yenişehir Belediyesi, deprem faciasının ardından tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatan Yenişehir Belediyesi, Mersin’deki vatandaşlar için de toplanma alanları hazırladı. Gece boyunca hizmet binalarında ve toplanma alanlarındaki vatandaşlara sıcak çorba, çay ve su ikram edildi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de geceyi vatandaşlarla birlikte geçirdi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, gece boyunca Yenişehir Belediyesinin toplanma yerlerinde kalan vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Abdullah Özyiğit “Acımız tarifsiz, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kayıplarının yaşanmaması en büyük temennimiz. Bu zor zamanlarda hep birlikte dayanışma içerisinde olacağız. Özellikle deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım konusunda halkımızın desteğini bekliyoruz. Yenişehir ve Mersin halkı duyarlıdır.” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi afetzedeler için deprem bölgesine gerekli ihtiyaç malzemeleri gönderirken Mersinlileri de toplanma yerlerinde misafir etti.  Kent genelinde 18 yerde toplanma alanları oluşturan Yenişehir Belediyesi, ücretsiz öğle yemeği ikramında da bulundu. Ayrıca tüm toplanma yerlerinde gün boyunca vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.

Yardım kampanyası devam ediyor

Depremden etkilenen afetzedeler için başlatılan yardım kampanyası devam ederken vatandaşlar yatak, battaniye, çorap, kışlık giysi, uyku tulumu, kadın pedi, oyuncak, elektrikli ısıtıcı, bebek maması, ıslak mendil, evcil hayvan yemi ve gıda gibi ürünleri Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne ulaştırıyor. Yenişehir Belediyesinin yardım tırları bugün deprem bölgesine doğru yola çıkacak.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA