TOROSLAR’DA ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
17:21  LİMONLAR DALINDA KALDI, ÇİFTÇİ DERTLİ  17:12  ODA TIYATROSU ‘MESAFE’ ADLı OYUNLA PERDELERINI AÇTı  17:03  CHP TEK YÜREK KAMPANYASI İÇİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ   22:15  VAY HİZİPÇİ VAY BÖLEN  23:40  HEM KAFASı, HEM KENDI ŞıK GAZETECI: ZİYA KESKİNIŞIK  23:16  11 İL İFTAR SOFRASıNDA ERDEMLI ’DE BULUŞTU  22:57  DUAYEN GAZETECININ TEDAVISI SÜRÜYOR  22:33  DOĞRU TARIMSAL ÜRETİM İÇİN TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM  22:25  CHP’DEN DEPREM SONRASI DEMOGRAFİK DEĞİŞİM İÇİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   01:16  GAZETECI ZIYA KESKINıŞıK’A ÖDÜL…  23:57  MERSİN’İN LİMONU VE PORTAKALI DEPREMZEDELER İÇİN YOLA ÇIKTI  22:47  ÇBK YENIŞEHIR BELEDIYESI AVRUPA’NıN EN BÜYÜK KUPASıNDA DÖRTLÜ FINALDE  22:24  GAZETECI ŞEHITOĞLU’NUN ACı GÜNÜ  22:39  DIK ADAM; ZIYA KESKINıŞıK…  21:04  CHP’Lİ ANTMEN’DEN MERSİN’DEKİ DEPREMZEDELER İÇİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ  20:29  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “İKINCI BETEM’I EYLÜL AYıNDA HIZMETE AÇACAĞıZ”  10:06  BAŞKAN YILMAZ; “NEVRUZ, BİR OLMANIN SEMBOLÜDÜR”  09:43  ANTMEN, MILLETVEKILLIĞI BAŞVURU FORMUNU TESLIM ETTI  09:37  AKADEMI DERNEĞI DEPREMZEDE GENÇLERI YALNıZ BıRAKMıYOR  10:54  BÜYÜKŞEHIR’DEN KOOPERATIFLERE ‘PROJE DÖNGÜSÜ’ EĞITIMI  
TOROSLAR’DA ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 

TOROSLAR’DA ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Toroslar Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

BAŞKAN YILMAZ; “MERSİN’İN TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından belirlenen ve 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan turizm fuarlarına Belediye Başkanı ve Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte METAB Meclis Üyeleri ve METAB çalışanlarının katılımına ilişkin teklif görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Yılmaz, Mersin’de turizmin gelişmesi için hep birlikte gösterilen gayretin önemine değinerek; “METAB Başkanı olarak da görev yapıyorum. METAB, turizm alanında faaliyet gösteriyor. Turizm bölgelerimizin imar planlarını takip ediyor. METAB’da turizm sektöründen temsilcilerimiz de var. Turizm fuarlarına meclisimiz tarafından METAB Üyesi olarak görevlendirilen meclis üyelerimiz arasından katılım olacak. Bu arkadaşlarımızın ve görevlilerimizin fuarlara katılımı için bu kararı alıyoruz” diye konuştu.

“TOROSLAR BELEDİYESİNDEN, MUHTARLIKLARA AYNİ YARDIM”

Meclis toplantısında, ilçe sınırları içerisindeki 67 mahalle muhtarlığına ihtiyaçlarının karşılanması için her ay 900 TL ayni yardımda bulunulmasına karar verildi.

Başkan Yılmaz, özveriyle çalışmalarını sürdüren mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, muhtarlıklara verdikleri ayni yardımın hayırlı olmasını diledi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, muhtarlıkların vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmeleri amacıyla 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren verecekleri aylık 900 TL ayni yardımın hayırlı olmasını dileyerek; “Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Muhtarlıklarımızın elektrik, su, internet, telefon ve akaryakıt gibi benzeri giderlerinin karşılanması amacıyla Toroslar Belediyesi olarak aylık 900 TL ayni yardımda bulunacağız. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Uygulama İmar Planları’nın görüşüldüğü toplantı, dilek ve temenniler ile sona erdi.

Toroslar Belediyesinin Mart Ayı Meclis Toplantısı ise 2 Mart 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİRİŞ SAYFAM YAP SIK KULLANILANLARA EKLE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2023 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA