VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

“Mahallelerimizin Sorunları Hızlıca Çözülüyor”

Toroslar Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle hasar gören sokakları bir bir yeniliyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, vatandaşların özellikle kış aylarında mağdur olmaması için alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde geçtiğimiz yaz başlattığı sıcak asfalt çalışmaları, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.

“Mahallelerimizin sorunları hızlıca çözülüyor” diyen vatandaşlar; “Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımız, Toroslar Belediyemizin üst yapı çalışmalarıyla tertemiz oldu. Atsız Afşın Yılmaz Başkanımızdan Allah razı olsun. Kimin ne sıkıntısı olursa yardımcı oluyor” dedi.

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; ilçe genelinde su, elektrik, doğalgaz ve internet gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan ve tahrip olan yollarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye, yoğun kış ayları öncesinde; Çağdaşkent, Çukurova, Sağlık, Tozkoparan, Selçuklar, Kurdali, Mevlana, Yusuf Kılıç, Mustafa Kemal, Yalınayak, Mithat Toroğlu ve Osmaniye Mahallelerindeki belirlenen sokaklarda asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.

Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a, ilgi ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

“BAŞKANIMIZ, HER ZAMAN YANIMIZDA”

Başkan Yılmaz'ın, her zaman yanlarında olduğunu belirten mahalle sakinleri; “Yollarımız, alt yapı çalışmalarından sonra bozuldu. Yürüyemiyorduk, ulaşımda sıkıntı çekiyorduk ve çocuklarımız sokaklarımızda oynayamıyordu. Belediyemizin asfaltlama çalışmalarıyla yağmur yağsa bile şimdi yollarımızda bir damla su birikintisi olmuyor. Bu çalışmaların kış gelmeden tamamlanması bizleri mutlu etti. Başkanımızdan ve ekibinden çok memnunuz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz’a sosyal belediyecilik çalışmalarından dolayı da teşekkür eden vatandaşlar; “Başkanımız bizleri ve çocuklarımızı sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturuyor. Özellikle Ramazan Şenlikleri’ni çok beğendik. Bu hizmetinden dolayı da kendisine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Çukurova Mahallesi’nde yürütülen asfaltlama çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri adına Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı İlkay Küçükcan ise; “Çukurova Mahallemizde alt yapısı bitmiş sokaklarımızda asfaltlama çalışmaları Toroslar Belediyemiz tarafından yapıldı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bu çalışmaları hızlıca bitiren Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Tozkoparan Mahalle Muhtarı Erhan Şam da doğalgaz, elektrik ve su gibi çalışmaların yerin altına alınmasının ardından mahallesindeki yol ve kaldırımların bozulduğunu belirterek, bu kapsamda asfaltlama ve kaldırım çalışması başlatan Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Şam; “Asfalt çalışmalarımız yapıldı, kilit parke döşenen sokaklarımız tamamlandı. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz’a duyarlılığından dolayı teşekkür eden Mithat Toroğlu Mahalle Muhtarı Faruk Doğan ise; “Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan çok memnunuz. Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Selçuklar Mahalle Muhtarı Hasan Güler de Toroslar Belediyesinin tüm birimlerinde güzel çalışmalar gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise göreve geldikleri günden bugüne kadar imkânları ölçüsünde ilçenin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Vatandaşların hizmetlerden memnun olmasının çalışma azimlerini daha da artırdığını kaydeden Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimizin beklentilerini biliyor ve hizmetlerimize bu doğrultuda yön veriyoruz. İlçemizin dört bir yanında ulaşımı kolaylaştırmak adına çözüm odaklı ve Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizin yanı sıra alt yapı sorunları bitmiş, üst yapı çalışmaları tamamlanmış bir ilçe hedefindeyiz. Toroslarımızda birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel işler yapıyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte omuz omuza hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA