EN ŞIK GECE… | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
EN ŞIK GECE…

 

EN ŞIK GECE…

Mersin’in şık ve başarılı iş insanları kırmızı halıda ödüllerini aldı.

Fashion Vip Dergisi, haziran ayında Adana’da gerçekleştirdiği gecenin ardından bu kez Mersin’de düzenlenen etkinlikte 13.yılını kutladı.

Divan Mersin Oteli’nin kusursuz ev sahipliğinde, Mersin Park Organizasyon’un sihirli dokunuşlarıyla gerçekleşen gecede yılın şık isimlerinin yanı sıra başarılı iş insanlarına ödülleri törenle verildi.

Geceye Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş, GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkanı Nezaket Emine Atasoy, iş, cemiyet ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Kuruculuğunu usta gazeteci Kurtar Çakın’ın yaptığı Fashion Vip Dergisi’nin Mersin’deki muhteşem gecesinde ev sahipliğini derginin editörü Burcu Çakın ile sorumlu yazı işleri müdürü Kurtul Çakın yaptı.

Çakın kardeşler konukları kapıda karşıladı. Tören öncesi konuşan sorumlu yazı işleri müdürü Kurtul Çakın, “13 yıldır Adana, Mersin ve Hatay’da gününde yayınlarla okurlarımızla buluşuyoruz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede ilk olarak özel ödüller sahipleriyle buluştu. İkinci bölümde ise şıklar jürisi üyelerinden Mürvet Beydağı, Aslı Gün, Yeşim Kış Akçer, Ayferi Tuğcu, İbrahim Yücesoy ile Özcan Balcan’ın seçtiği şık isimlere ödülleri kırmızı halı eşliğinde verildi.

Gecede aynı zamanda devlet sanatçısı da olan Violin-DJ Uğur Yıldırım sahne aldı ve konuklara unutulmaz bir akşam yaşattı. Aynı akşam gecenin enşık kadını ile en şık erkeği de seçildi. Kadınlarda Aslı Gün, erkeklerde ise Cengiz Sönmez ödüle değer görüldü. Gecede toplam 23 ödül sahipleriylebuluştu.

ALİ ADALIOĞLU’NA ‘BASIN VEFA ÖDÜLÜ’

Mersin ve Türk basınının usta isimlerinden Ali Adalıoğlu’na, Divan Mersin Oteli’ndeki gecede ‘Basın Vefa Ödülü’ verildi. Adalıoğlu’na ödülünü Sabah Gazetesi eski haber müdürlerinden Temel Eren sundu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA