“Besiciler Açık Fatura İle Yem Alıyor” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK  11:20  ARSLAN: LAHEY ADALET DIVANı’NıN İLK İSRAIL KARARı  11:20  SEÇER’DEN KENTE SPOR TESISLERI VE SAHA MÜJDESI  11:15  CHP İL BAŞKANı ÖMÜR: YENI ZAFERLERE IMZA ATACAĞıMıZDAN EMINIM  11:11  ÖZYIĞIT, 5 YıLLıK HIZMET SÜRECINI DEĞERLENDIRIYOR, ÖNERILERI ALıYOR  11:05  CHP TARSUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYı ALI BOLTAÇ: " SİYASETE DEĞİL HİZMETE ODAKLIYIZ"  10:59  “KADıNı DEĞERSIZLEŞTIREN SIYASI ANLAYıŞA KARŞı MÜCADELE EDECEĞIZ”  10:47  BAŞKAN ÖZYIĞIT,“TARıM ALANıMıZ KıSıTLı ANCAK BILIMI KULLANıYORUZ”  10:31  BÜYÜKŞEHIR ÖYKÜ YAZARLARıNı UNUTMADı  13:20  BIR MERSIN SEVDALıSı ŞINASI DEVELI… 
“Besiciler Açık Fatura İle Yem Alıyor”

 

“Besiciler Açık Fatura İle Yem Alıyor”

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Mersin’de hayvan yetiştiricilerini ziyaret etti. Kurban bayramına kısa bir zaman kalmasına rağmen hayvanlarını satamadığını dile getiren Mersinli Besici, “Yem aldım, fiyatları yazmıyor. Bayramdan sonra ne zaman parasını ödeyebilirsek o zaman ki fiyatı yazacaklar” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Mersin’de büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin ahırlarını ziyaret etti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin geçtiğimiz hafta “Süt fiyatı yükseldiği için, yem fiyatı yükseliyor” açıklamasına tepki gösteren Gökçel, “Faiz sebep enflasyon sonuç diyorlardı, süt fiyatları yükselince yem fiyatı yükseliyor diyor. Bunların bu işi yapamayacağı belli” dedi.

Kurban bayramı yaklaşmasına rağmen kurbanlıklarını satamadığını belirten Mersinli Besici, “11 tane malım vardı 1 tane satamadım. Bunları satamazsam biraz daha yemle besleyip kasaba vereceğim. Bu işi de bırakacağız. Bu seneden sonra bitti” diye tepki gösterdi. CHP’li Gökçel, “Hayvan yetiricilerimiz bir bir hayvan yetiştiriciliğini bırakıyor. Markette insanlar 150 – 160 TL’ye peynir alamıyorlar. Siz  bu işi bırakırsanız önümüzdeki günlerde vatandaşlarımız ne peynir alabilecek, ne yağ alabilecek” diye tepki gösterdi.

Mersinli Besici, “Biz üretmezsek marketten nasıl alacaksınız?” diye konuştu. Hayvancılıktan geçinemediği için günlük yevmiye ile başka işler yaptığını belirten Mersinli Besici, “1 yıldır bu hayvanları yetiştiriyorum. Yevmiye ile geçiniyorum. Yem borcum var, açık hesabım var yemcide o gün fiyat ne olursa onun üzerinden borç ödüyorum” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA