3. ÇEVRE YOLU’NDA 2. ETAP ÇALIÞMALARI BAÞLADI | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKÞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKý ILE IFTAR YAPTý  21:52  SEÇER: “BÝZ HERKESÝ KUCAKLIYORUZ, HERKESÝ AÝLEMÝZDEN BÝLÝYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAÞýN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAÞA)! LEVE PALESTINA’NýN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAÞýYACAK  21:10  YEÞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALýÞTAYý DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞMA GRUBU ÝSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIÐIT “AVRUPA KADýN BASKETBOLUNUN KALBI YENIÞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAÐý SAÐLANMALý   11:37  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUÞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELÝÞÝM MERKEZÝ’NDE SEVGÝ DOLU ETKÝNLÝK 
3. ÇEVRE YOLU’NDA 2. ETAP ÇALIÞMALARI BAÞLADI

 

3. ÇEVRE YOLU’NDA 2. ETAP ÇALIÞMALARI BAÞLADI

3. ÇEVRE YOLU’NDA TOPLAM 6 KÝLOMETRELÝK ÇALIÞMA YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin kent ulaþýmýný ve trafiðini rahatlatmak adýna yapýmýna baþladýðý 3. Çevre Yolu’nun Toroslar ilçesi sýnýrlarý içinde kalan 1. etap çalýþmalarý tamamlanarak, 2. etap çalýþmalarýna geçildi.

Yeniþehir ilçesi sýnýrlarý içinde yer alan ve 5 kilometrelik kýsmý kapsayan çalýþmalarda ekipler, asfalt öncesi zemin düzenleme çalýþmasý yürütüyor. Yýl sonuna kadar yenileme çalýþmalarýnýn bitirilmesi planlanan 3. Çevre Yolu, kanalize kavþak özelliði ile kente modern bir ulaþým sistemi saðlayacak.

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin Akbelen Bulvarý ile 34. Cadde arasýnda projelendirdiði 3. Çevre Yolu’nun 2. ve son etap çalýþmalarý baþladý. 5 km’lik kýsmý kapsayacak olan Yeniþehir ilçesi sýnýrýndaki çalýþmalar 2 farklý noktada yürütülüyor. Yenileme çalýþmalarýnýn yýl sonuna kadar bitirilmesi planlanan 3. Çevre Yolu, kanalize kavþak özelliði ile kente modern ve konforlu bir ulaþým sistemi saðlayacak.

2. ve son etap çalýþmalarý tüm hýzýyla sürüyor

6 kilometre uzunluðunda olacak olan 3. Çevre Yolu’ndaki çalýþmalarýn Toroslar ilçesi sýnýrlarýnda kalan 1 kilometrelik kýsmýný tamamlayan ekipler, zaman kaybetmeden 2. etap çalýþmalarýna baþladý. Yeniþehir ilçesinde kalan ve 5 kilometrelik kýsýmda asfalt öncesi zemin düzenleme hazýrlýklarý sürdüren ekipler, kýsa süre içerisinde asfalt dökümüne geçecek.

5 kilometrelik kýsmý kapsayan çalýþmalar; 36. Cadde, Ýsmet Ýnönü Bulvarý, 20, 38, 26, 32 ve 34. Caddeler arasýnda yürütülecek. 36. Cadde ile Ýsmet Ýnönü Bulvarý arasýnda ve 34. cadde ile 32. Cadde arasýnda çalýþmalarýn devam ettiði 3. Çevre Yolu’ndaki tüm çalýþmalarýn, yýl sonu itibariyle tamamlanmasý planlanýyor.

“Yýl sonu itibariyle bu projeyi tamamlamayý hedeflemiþ durumdayýz”

3. Çevre Yolu Projesi Þantiye Þefi Bertan Ünal, çalýþmanýn ilerleyiþi hakkýnda bilgi vererek, “Bu çalýþmalar yaklaþýk olarak 6 kilometre olarak projelendirildi. Projenin 1. etabý tamamlanmýþ durumda. Yeniþehir bölgesindeki çalýþmalar tüm hýzýyla devam ediyor. Yeniþehir bölgesindeki 2. etap çalýþmalarýmýz ve son etap diye adlandýrdýðýmýz 7. etapta asfalt öncesi çalýþmalarýmýz devam ediyor. Tüm hýzýmýzla yýl sonu itibariyle bu projeyi tamamlamayý hedeflemiþ durumdayýz” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA