Başkanlardan öğrencilere ‘’Altın Öğütler’’ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkanlardan öğrencilere ‘’Altın Öğütler’’

 

Başkanlardan öğrencilere ‘’Altın Öğütler’’

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliğinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya öğrencilerle buluştu. İş ve mesleki deneyimlerini paylaşan Başkanlar, öğrencilere altın öğütler niteliğinde tavsiyelerde bulundu.

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliğinde Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya’yı konuk etti. Etkinliğin açılışında Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, üniversitenin gelişim sürecini anlatarak, hedefledikleri kısa, orta ve uzun vadeli planlarını paylaştı. Daha sonra MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kızıltan, öğrencilere yabancı dil eğitimi almaları, araştırma yapmaları, bilgilerini sürekli güncellemeleri, hedef koymaları ve özgüvenli olmaları gerektiğiyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

‘’BAŞARININ SIRRI SEVMEK VE ÇALIŞMAK’’

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da başarının sırrının sevmek ve çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayarak, ‘’Ben bu işi yapabiliyor muyum önce bunu sorgulayın. Önce işinizi sevin, sonra çok çalışıp gayret gösterin. Kendinizi sürekli geliştirin, yaptığınız işe saygı duyun. İsterseniz, gayret gösterirseniz her şey oluyor. El birliğiyle çok güzel bir organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Bu sanayi bölgesini sizler için kuruyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Kendinizi tüm gelişmelere hazırlayın’’şekilde altın öğütler verdi.

‘’HAYAL KURUN, HEDEF BELİRLEYİN’’

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya da kente üniversite ve organize sanayi bölgesi kazandırma yolundaki çabalarının başarıyla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere hayal kurmaları, hedef koymaları, çok çalışmaları, değişen koşulları iyi takip etmeleri, güven ve empati kurmaları yönünde öğütlerde bulundu.

Akademisyen, öğrenciler ve iş dünyası temsilcilerini bir araya getiren ve interaktif ortamda geçen etkinlikte öğrenciler merak ettikleri soruları yöneltme imkânı buldu. Daha sonra üniversite bünyesindeki laboratuvarlar ziyaret edildi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA