CHP’Lİ ALİ MAHİR BAŞARIR: “YAĞ ÇEKENLERİN ÖNÜNE ATACAĞIM!” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
CHP’Lİ ALİ MAHİR BAŞARIR: “YAĞ ÇEKENLERİN ÖNÜNE ATACAĞIM!”

 

CHP’Lİ ALİ MAHİR BAŞARIR: “YAĞ ÇEKENLERİN ÖNÜNE ATACAĞIM!”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin’i Toroslar ilçesinde sebze ve meyve satışının yapıldığı tezgâhın başına geçti.

O sırada tezgâhın önünden geçen bir ev hanımı hayat pahalılığından dert yanarak isyan etti.

2 LİRAYA ALDIĞIMIZ DOMATES 15 LİRA OLMUŞ

Ev hanımı, “Marketten yağ aldım ve şu 1 litrelik yağ 48 lira. 5 kiloluk yağı soruyorum bana 160 lira diyorlar. Aldığımız maaş belli 4250 TL. Nereye vereceğiz? Kira olmuş 1800 TL 2+1 ev. Bir de çocuk var okuyor. Bu garibanlar ne yapacak? Hadi kendimden vazgeçtim, garibanlar ne yapacak. Domatesin fiyatını soruyorum bana 15 TL diyorlar. Yakın zamanda 2 liraya aldığımız domatese 15 lira nasıl verelim?” dedi.

ARTIK İNSANLAR ÇÖPTEN EKMEK TOPLUYOR

CHP’li Başarır’ın Cumhurbaşkanı ucuz diyor demesine karşılık ev hanımı, “Ona göre ucuz ama bana göre ucuz değil. Ben kendi bütçemi bilirim. Ya biraz insanları düşünsünler, ben artık kendimden vazgeçtim. Bu vatandaşlar, garipler ne yapsın? Yetmiyor, vallahi yetmiyor. 2 iş yapıyorum; bazen temizliğe gidiyorum. Devletin verdiği çocuk parası 200 TL. Verdikleri neye yetecek? 200 TL nedir? Bu insanlar eğer konuşamıyorsa bir sebebi var ki konuşamıyor. Ekmek olmuş 3 lira. Eskiden ekmek çöp oluyordu şimdi artık insanlar çöpten ekmek topluyor.” İfadelerini kullandı.

YAĞIN BİR DAMLASI BİLE BENİM İÇİN ÖNEMLİ

CHP’li Başarır ev hanımının elindeki bir litrelik yağı alması üzerine ev hanımı, “Ağabey, o bir litrelik yağın bir damlası bile benim için önemli.” dedi ve bunun üzerine CHP’li Başarır, “Ben, senin adına bunu mecliste yağ çekenlerin önüne atacağım. Bu yağ şişesini AKP milletvekillerine, yağ çeksinler diye vereceğim” sözleriyle karşılık verdi.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA