Yenişehir Ses Yarışması için başvurular başladı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Yenişehir Ses Yarışması için başvurular başladı

 

Yenişehir Ses Yarışması için başvurular başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi ödüllü ses yarışması düzenliyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, kentte sanatsal hareketliliği sağlamak ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşları sanata teşvik etmek amacıyla ödüllü ses yarışması düzenliyor. Başvuruların online olarak başladığı ses yarışmasında finale çıkacak adayları ve yarışmanın kazananını ise halk oylaması belirleyecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de vatandaşları Yenişehir Ses Yarışması’na başvuru yapmaya davet etti.

“Müziğin Yeni Şehri” ve “Yeni Sahne Seni Bekliyor!” sloganıyla Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ses yarışmasına başvurular başladı. Adaylar,Yenişehir Ses Yarışması için kurulan “muziginyenisehri.com” internet sitesine ön eleme için performans videolarını yükleyecek. Yarışma başvuruları 5 Mayıs Perşembe günü sona erecek. Yarışmanın internet sitesi üzerinden yapılacak online ön eleme halk oylaması ise 6 Mayıs Cuma günü başlayacak ve 31 Mayıs Salı günü sona erecek. Finale katılmaya hak kazanan adaylar 6 Haziran’da açıklanacak, yarışmanın finali ise 12 Haziran’da yapılacak ve ön elemede en yüksek oyu alan 10 aday ile seçici kurul tarafından belirlenebilecek 3 aday sahnede canlı performanslarını sergileyecek. Finalde yarışmanın kazananı yine halk oylaması belirleyecek.

İster kendin katıl ister grup kur

Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını dolduran herkesin katılabildiği yarışmaya başvurular Mersin ili ile sınırlı, adaylar bireysel veya grup oluşturarak yarışmaya katılım sağlayabilir. Yarışmada katılımcılar için müzik türü veya şarkı dili sınırlaması ise olmayacak.

“Müziğin Yeni Şehri”

Yarışmacılar performans videolarını karşı cepheden tek bir açıyla, kesintisiz ve görünür bir şekilde çekerek, “muziginyenisehri.com” internet sitesine yükleyecek. Yüklenecek performans videosu maksimum 2 dakika şeklinde olabilecek. Adaylar ön eleme performanslarını herhangi bir çalgı aleti eşliğinde icra edilebilecek. Online halk oylaması sonucu en yüksek oyu alan 10 kişi finale çıkacak. Yarışmanın seçici kurulu dilediği takdirde ilk 10 arasına giremeyen adaylardan 3’ünü final için seçebilecek. Yarışmacıların aldıkları puanların eşit olması durumunda son değerlendirme yine halk oylaması ile yapılacak ve ön eleme sonuçları yarışmanın internet sitesi ve “www.yenisehir.bel.tr” adresinden duyurulacak.

Kazananı halk oylaması belirleyecek

Finale kalan adaylar iki final provasını önceden belirlenen tarihlerde orkestra ile yapabilecek. Yenişehir Belediyesi tarafından adaylara randevu verilecek ve randevu verilen tarihte prova ve ses ayarlamaları için adaylara gerekli imkân sağlanacak. Orkestra organizasyon tarafından hazırlanacak, adaylar sahnede ses performanslarını icra edecek. Oluşturulacak karekod sistemi ile finalde yine internet üzerinden oylama yapılacak ve en yüksek oyu alan üç aday için canlı yayında yeni bir halk oylaması yapılarak ilk üç sıralaması belirlenecek. Yarışmanın finali Yenişehir Belediyesi tarafından önceden belirlenecek yerde yapılacak. Final Yenişehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından ve televizyonlardan da canlı yayınlanacak.

Yarışmanın seçici kurulu belirlendi

Mersin Devlet Opera ve Balesinde görevli trompet sanatçısı Ezgi Arman, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarından Dr.Öğr.Gör Duygu Deniz Demirel ve sanatçı Mami Keskin yarışmanın seçici kurulunu oluşturuyor. Yarışmanın ödülleri ise şu şekilde; birinciye 3 adet stüdyo kaydı ve aranjman ile 1 video klip, ikinciye iki adet stüdyo kaydı ve aranjman, üçüncüye ise 1 adet stüdyo kaydı ve aranjman.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA