ABD, NATO, UKRAYNA, RUSYA VE TÜRKİYE | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
ABD, NATO, UKRAYNA, RUSYA VE TÜRKİYE

 

ABD, NATO, UKRAYNA, RUSYA VE TÜRKİYE

Avukat İzzet Uludağ

Türkiye'yi askerî üsleri ile kuşatan, ülkemizi bölmek için kara gücü olarak ilan ettiği PKK'ye silah ve her türlü desteği vermekten kaçınmayan emperyalist ABD'nin ve 15 Temmuz'da ülkemizde darbe girişiminde bulunan, geçmişte 12 Mart ve 12 EYLÜL'de darbeler gerçekleştiren, ülkemizin siyasi ve ekonomik geleceğini karartan NATO'nun bugün de Karadeniz üzerinden bölgeye burnunu sokması, en az Rusya kadar ülkemizin durumunu da tehlikeye sokmaktadır.

ABD ve NATO'nun durdurulması ve burunlarının sürtülmesi bizim, Doğu Akdeniz ülkelerinin ve bütün mazlum milletlerin nefes almasına, bağımsızlıklarını güçlenmesine de yardımcı olacaktır.

ABD ve NATO'nun bölgeden uzaklaştırılması, Suriye'deki ve Irak'taki işgaline son verilmesi de zorunludur.

Rusya, ABD’nin NATO ile birlikte Asya’ya doğru genişleme çabasına karşı direnme hattı kurmak zorunda kalmıştır. Emperyalist ABD ve Fransa eski Cumhurbaşkanı de GAULLE’nin dediği gibi “ülkeleri kontrol mekanizması” olan NATO’ya karşı meşru müdafaa hakkı doğmuştur.

Bölgede kargaşa ve kaosun, savaşın kaynağı, bölgede genişlemek isteyen NATO ve ardındaki emperyalist güç olan ABD’dir. ABD canavarı, böylece çöküşünü önleme çabası içinde bütün şer güçleri sahaya sürerek ağzında kalan tek dişini Avrupa ve Asya’ya geçirmeye çaba sarf etmektedir!

Boşuna!

Asya direniyor!

Biz de ABD’nin kara gücü PKK’yi ezerek, Gladyo örgütü FETÖ’nün elini ayağını keserek direniyoruz.

Rusya, kuzeyimizde UKRAYNA ile değil ABD ve NATO ile savaşarak bizim ve bütün mazlum milletler için de direniyor!

Direnme hattı yaratıyor!

Bu durum, Türk Devletleri Teşkilatı için de hayırlı sonuç doğuracaktır. Özellikle Kazakistan'ın geçtiğimiz aylarda son yaşadığı ve RUSYA tarafından bastırılan turuncu ayaklanma sonrasında!

En önemlisi, 2014 yılından sonra sözde turuncu ayaklanmalar sonrasında etnik ve siyasi kargaşa içine düşürülerek ABD'nin kuklası durumuna sokulan UKRAYNA'nın yeniden kendi ayakları üzerinde durması, ekonomik ve siyasi sorunlarını çözerek, NAZİ artıklarından kurtulup bölge ile birleşerek bağımsızlaşması ile sonuçlanacaktır.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA