AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, MKYK ÜYELERİ VE MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, MKYK ÜYELERİ VE MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI

 

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, MKYK ÜYELERİ VE MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI

Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve MYK Yerel Yönetimler Başkanı Oya Eronat, kadınlar yararına hayata kattığı hizmetleri; Akdeniz’i değiştirip dönüştüren projeleri nedeniyle Başkan Gültak’a teşekkür etti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” adıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğin ardından, aralarında AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve MYK Yerel Yönetimler Başkanı Oya Eronat, MYK Seçim İşleri Başkanı Sibel Söylemez, MKYK Akdeniz Bölge Sorumlusu Dilek Kaya, MKYK üyeleri Nurdoğan Yüzbaşıoğlu ve Hazal Dizman ile Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın olduğu kalabalık heyet Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret etti.

Eronat; “Dünyada birçok ülkeden daha fazla nüfusa sahip bir teşkilatız”

İlk olarak birimleri ziyaret ederek belediye çalışanları ile sohbet eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve MYK Yerel Yönetimler Başkanı Oya Eronat, sonrasında ziyaretine ilişkin bir değerlendirme yaptı. AK Parti olarak kadınlara büyük önem verdiklerinin altını çizen Eronat; “Mersin’de, Akdeniz gibi önemli bir belediyeye sahip olmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu söylemeliyim. Belediye başkanımızın kadınlar tarafından çok sevildiğine şahit olduk. Nedeni de kadınlara büyük değer vermesi. Kadınlar, bizim için çok önemli bir güç. Çünkü kadın kolları olarak 5 milyondan fazla üyesi olan bir teşkilatız. Dünyada birçok ülkeden daha fazla bir nüfusa sahibiz” dedi.

“Başkanımız, kalplere giden yolu keşfetmiş”

Eronat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kadınlara büyük değer verdiğini ifade ederek şöyle konuştu; “Çünkü AK Parti bir kadın hareketi. Tabi bu kadın hareketinin Akdeniz Belediye Başkanımız tarafından desteklendiğini görmek, Diyarbakır Milletvekili bir kadın olarak beni çok mutlu etti, onurlandırdı.

Başkanımız, kalplere giden yolu keşfetmiş. Zira kadınların gönlünü fethederseniz, çocukların da gönlünü fethedersiniz. Başkanımız sevgi vermiş, hizmet vermiş. Yolu da köprüyü de yapabilirsiniz ama yüzünüz güleç değilse, sevginiz yeterli değilse bir anlamı kalmıyor. Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyor, güzel hizmetlerinin devamını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Gültak; “Annelere, kadınlara, gençlere ve çocuklara ulaştık”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da ziyaretleri nedeniyle partili heyete teşekkür etti, özellikle kadınlar yararına hayata geçen hizmet ve projeleri anlattı. “Gerçekten de siz eğer bir haneye girmek istiyorsanız, mutlaka ya kadına, ya da gençlere, çocuklara ulaşmanız gerekiyor. Bunun farkındaydık” diyen Başkan Gültak; “Bu anlamda Akdeniz’de annelere büyük önem verdik. Tabi annelerin bizden de istekleri vardı. Örneğin yüzme havuzu yoktu; anneler istedi, biz de Akdeniz’e havuzları getirdik. Sinema yoktu, ayaklarına sinema getirdik. Kadınlara yönelik birçok proje hayata geçirdik. Pandeminin ilk günlerinde kadınlarımız eliyle maske üreten ilk belediye olduk. Bu kadınlara o dönem günlük 30 lira günlük, ayda 900 lira ücret verilmesini sağladık” dedi.

“Kadınların, annelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri hayata katıyoruz”

Başkan Gültak, “Akdeniz Belediyesi olarak, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile birlikte, yüzlerce kadına 4 buçuk milyon liranın üzerinde mikro kredi verilmesini sağladık ve bu sayı her geçen gün artıyor. Kredi alan kadınlar işini büyütüyor, ailesinin geçimini sağlıyor. Mahalle evleri ve kreşler açarak kadınların ihtiyacını duyduğu hizmetleri hayata katıyoruz. Anneler, huzurlu bir ev, huzurlu bir ortam, eve mutlu gelen eş ve çocuklar ister, çocuklarının eğitimini ister. Biz de bu konularda destek verdiğimiz için seviliyoruz. Tabi bu sevgiyi karşılıksız bırakmıyoruz. Bütün bunları yaparken de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin verdiği desteklerden güç alarak, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kalabalık partili heyet, belediye yetkilileri ve çalışanlarla hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından belediye binasından ayrıldı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA