Mersin Üniversitesi’nden Kariyer Mersin Projesi’ne tam destek | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKÞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKý ILE IFTAR YAPTý  21:52  SEÇER: “BÝZ HERKESÝ KUCAKLIYORUZ, HERKESÝ AÝLEMÝZDEN BÝLÝYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAÞýN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAÞA)! LEVE PALESTINA’NýN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAÞýYACAK  21:10  YEÞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALýÞTAYý DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞMA GRUBU ÝSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIÐIT “AVRUPA KADýN BASKETBOLUNUN KALBI YENIÞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAÐý SAÐLANMALý   11:37  BAÞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUÞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELÝÞÝM MERKEZÝ’NDE SEVGÝ DOLU ETKÝNLÝK 
Mersin Üniversitesi’nden Kariyer Mersin Projesi’ne tam destek

 

Mersin Üniversitesi’nden Kariyer Mersin Projesi’ne tam destek

KARÝYER MERSÝN PROJESÝ BÜYÜMEYE DEVAM EDÝYOR

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Kariyer Mersin Projesi için kurumlar arasý iþ birliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Mersin Üniversitesi’nden tam destek aldý. Toplantýda, Kariyer Mersin Projesi çerçevesinde paydaþ kurum ve kuruluþlarla ortak metin üzerinde iþ birliði ile “Kariyerde, Mesleki Eðitimde ve Ýstihdamda Birlik” mottosuyla Türkiye’de rol model olacak bir proje bütünü hayata geçirileceðinin altý çizildi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi, hayata geçirdiði Kariyer Mersin Projesi için iþ birliði görüþmelerini sürdürmeye devam ediyor. Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer öncülüðünde hayata geçirilen Kariyer Merkezi; kurumlar arasý iþ birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Mersin Üniversitesi’nden tam destek aldý.

Mersin Üniversitesi’nden Kariyer Mersin Projesi’ne tam destek

Kariyer Mersin Projesi’ne paydaþ olan kurum ve kuruluþlarýn temsilcilerinden oluþan heyetle, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarý ziyaret edildi ve Kariyer Mersin Projesi tanýtýldý. Gerçekleþen toplantýya Mersin Üniversitesi Uluslararasý Ýliþkiler Bölüm Baþkaný Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol, Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ýlhan Ege, Çað Üniversitesi Kariyer Merkezi Yetkilisi Eda Kayhan, Toros Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Feyruz Usluoðlu, Milli Eðitim Bakanlýðý Kariyer Geliþtirme Merkezi yetkilileri ve Giriþimci Ýnsan Kaynaklarý Derneði yetkilileri katýlým saðladý.

Kariyer Mersin; “Kariyerde, Mesleki Eðitimde ve Ýstihdamda Birlik”

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada; Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi olarak bugüne kadar Mersin Üniversitesi ile iþ birliði halinde gerçekleþtirdikleri projelere desteklerinden dolayý Prof. Dr. Ahmet Çamsarý’ya teþekkür etti. 2022 döneminde Kariyer Mersin Projesi çerçevesinde Mersin Üniversitesi baþta olmak üzere paydaþ kurum ve kuruluþlarla ortak metin üzerinde iþ birliði protokolü imzalayarak “Kariyerde, Mesleki Eðitimde ve Ýstihdamda Birlik” mottosuyla Türkiye’de rol model olacak projeyi hayata geçireceklerinin altýný çizen Özada; Yetenek Havuzu, üniversite öðrencilerinin meslek seçimine yönelik Kiþilik Envanteri, Gençlik Zirvesi, üniversite öðrencilerine Büyükþehir tesislerinde part time ve staj olanaklarý, Yetenek Dönüþüm Programý gibi konularda yapýlan çalýþmalarý da aktardý.

“Kariyer Mersin Projesi Türkiye için fýrsat olabilir”

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarý, Kariyer Mersin Projesi ile ilgili yaptýðý deðerlendirmede; önemli kurum ve kuruluþlarýn ayný konu çerçevesinde bir araya gelerek katký sunmasýnýn Mersin adýna büyük bir þans olduðunu ifade etti. Çamsarý, özellikle makro düzeyde Ýnsan Kaynaklarý Planlamasý konusunda çalýþmalar yapýlmasý ile projenin Türkiye çapýnda fark yaratabileceðini belirtti. Çamsarý, Mersin Üniversitesi olarak ‘giriþimcilik, teknoloji, kariyer’ gibi önemli konularda birçok kesime dokunmaya çalýþtýklarýný söyleyerek, Büyükþehir Belediyesi ile birçok noktada var olan iþ birliðini daha da arttýrmak adýna Kariyer Mersin Projesi’ne destek sunacaklarýný ifade etti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA