Firmalar dijital platformda buluşacak | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Firmalar dijital platformda buluşacak

 

Firmalar dijital platformda buluşacak

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin iş hacminin artmasına fayda sağlayacak yeni bir platform kurdu. Kurduğu web tabanlı platformda yayınladığı üye firma rehberi ile işletmelerin işini büyütmesini hedefleyen Tarsus TSO’nun ilk önceliği yapımı devam Tarsus Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları ile üyelerini buluşturmak ve birlikte iş yapmalarını sağlamak.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üye firmalarının önünü açacak, işlerinin büyümesine öncülük edecek yeni bir çalışmaya daha imza attıklarını söyledi. Üyelerini sektörel dağılımlarına göre rehber niteliğinde bir platformda buluşturduklarını söyleyen Koçak, ‘’Üyelerimizin iş potansiyelinin artmasına katkı sunmak amacıyla bir platform kurduk. Sektörel olarak da gruplandırdık. Bu web platform ile kendilerini tanıtma, yaptığı işi anlatma, duyurularını paylaşma imkânı sunduk. Esasında temel amacımız iş hacimlerinin artmasına fayda sağlamak. Genel olarak üye sanayicilerimiz ya da işletmelerimiz birbirlerinin ne iş yaptığını, kapasitesinin ne olduğunu, ürün desenini nelerin oluşturduğunu, spesifik ürün veya hizmet içeriklerini çok fazla bilmiyor. Komşusunun tam olarak ne iş yaptığını bilmeyen sanayicilerimiz olabiliyor. Amacımız platform sayesinde yeni iş fırsatları elde etmeleri, birlikte iş yapmaları ve işlerini büyütmeleri yönünde.’’diye konuştu.

Tarsus’ta yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı, Tarsus Organize Bölgesi, Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ihtisas Organize Sanayi Bölgesi, Mersin Agropark başta olmak üzere büyük yatırımların olduğunu ve tamamlanmasıyla bölgenin cazibe merkezleri sıralamasındaki yerinin yükseleceğine dikkat çeken Başkan Koçak, ‘’Bu mega yatırımları çok önemsiyoruz ve sürece hazırlanıyoruz. Önceliğimiz yapımı hızla devam eden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılarla üyelerimizi buluşturmak ve iş yapmalarını sağlamak. Kurduğumuz platformla da bunu hedefliyoruz. İstiyoruz ki yatırımcılar bölgemizdeki firmalarla bağlantıya geçsin, birlikte yol alsın. Bu çalışma faydalı olacak.’’diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA