Başkan Abdullah Özyiğit’e “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Abdullah Özyiğit’e “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi

 

Başkan Abdullah Özyiğit’e “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e hayata geçirdiği başarılı proje ve çalışmalarından dolayı 2. Mersin Altın Çilek Ödüllerinde “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi. Ayrıca hizmete açılan Beceri Temelli Eğitim Merkezi ile Yenişehir Belediyesine ‘Yılın Eğitim Projesi Ödülü’ de verildi. Ödül töreninde konuşan Başkan Özyiğit, "Daha güzel bir Yenişehir için çalışmaya ve hep birlikte emek vermeye devam edeceğiz. Bizi bu ödüllere layık gören tüm jüri üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Saygın Medya tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve birçok alanda ödül verilen Altın Çilek Ödüllerine Yenişehir Belediyesi damga vurdu.  Daha önce SONAR Araştırma şirketi tarafından yapılan koronavirüs sürecinde belediye başkanları başarı anketinde Türkiye genelinde ilk üçe giren Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi. Yenişehir Belediyesinin çevre dostu binalara verilen LEED Sertifikasına uygun olarak yaptığı, bilim, hareket, tasarım, müzik ve drama atölyeleriyle her çocuk için tam zamanlı bireysel ve zenginleştirilmiş eğitimler verdiği Beceri Temelli Eğitim Merkezi Projesi de ‘Yılın Eğitim Projesi Ödülü’ne layık görüldü.

Başkan Özyiğit “Kısa sürede çok kıymetli işler başardık.”

Ödül töreninde konuşan ve Yenişehir Belediyesi olarak spora, sanat, eğitime ve çevreye çok önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bana bu ayrıcalığı gösterdiği için Saygın Medya’ya ve tüm jüri üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ama Mevkidaşlarıma haksızlık yapmak istemiyorum. Herkes olanakları ölçüsünde çalışıyor. Bizim emeğimiz Yenişehir’de.Projelerimizden sadece birini sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye’de hiç kapağı açılmayan ve daha önce hiç ele alınmamış erken çocukluk eğitimi konusunda 0-3 Yaş Erken Çocukluk Eğitimi Projesini hayata geçirdik. Ve bu proje ile yüzlerce çocuğumuza ve ailemize ulaştık. Çocuklardaki gelişimsel sorunları erken dönemlerde tespit ederek, yanlarında olduk. Çocuklarımızın zekâ gelişimin yüzde 70’nin geliştiği 0-3 yaş dönemine yönelik çalışmalarımızın çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımızın size verdiği kitapçıklarda da projemiz hakkında detaylı bilgileri alabilirsiniz. Biz Yenişehir Belediyesi olarak spora, sanat, eğitime ve çevreye çok önem veriyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda samimiyetle gerçekleştiriyoruz. Ve kısa sürede çok kıymetli işler başardık.” dedi.

“Çalışacağız, emek vereceğiz. Bizim sorumluluğumuz yüksek”

Yenişehir halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özyiğit, “Zorluklar var ama en büyük mutluluk insana dokunmak, çözüm üretmek. O tüm yorgunlukları alıyor ve tüm sorunları unutturuyor. Geçen haftalarda Yenişehirimizde üniversiteli öğrencilerimiz için318 kişilik yurdumuzu açtık. Baktık ki kontenjanlar bir günde doldu. Aktif Yaşam Merkezi olarak hazırladığımız ama tefrişatını gerçekleştirmediğimiz 98 daireden oluşan yerimizi hızlı bir şekilde öğrenci yurduna çevirdik. Ve orada 400 öğrencimize barınma ve eğitim alma imkânı sağladık. İşte o çocukların yüzündeki mutluluk tüm yorgunluğumuzu alıyor. Çalışacağız, emek vereceğiz. Bizim sorumluluğumuz yüksek, bize inanan ve güvenen tüm Yenişehir halkının yanında olmaya, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Abdullah Özyiğit ödül töreninde, “Siyasette Yaşam Boyu Onur Ödülü” alan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’e, “Yılın Sanat Markası Ödülü” alan Ressam Ahmet Yeşil’e ve Müzikte Başarı ve Onur Ödülü’nü babası Cem Karaca adına alan Emrah Karaca’ya ödüllerini verdi.

Başkan Özyiğit, ayrıca Altın Çilek Ödüllerini düzenleyen Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt’u tebrik ederek, başarılar diledi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA