Başkan Tarhan, tarımsal projeleri İstanbul’da tanıttı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Tarhan, tarımsal projeleri İstanbul’da tanıttı

 

Başkan Tarhan, tarımsal projeleri İstanbul’da tanıttı

Başkan Tarhan, Mezitli’de gerçekleştirilen tarımsal projeleri İstanbul’da tanıttı

Tarım alanında gerçekleştirdiği sayısız proje işe dünya gündeminde yer bulan Mezitli Belediyesi İstanbul’da gerçekleşen CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinin de ilgi odağı oldu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da katıldığı zirvenin fuar bölümünde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu basın açıklaması için de iki dünya şampiyonluğu ödülünün sergilendiği Mezitli Belediyesi standının önünü seçti.

3 gün boyunca devam eden çalıştayın fuar bölümünde Mezitli’de gerçekleştirilen Kent İçi Tarım, Kadın Üretici Pazarları, Hobi Bahçeleri, Jakaranda korulukları ve üreticilere verilen destekler anlatıldı, ilgili broşür ve tanıtım kitapları dağıtıldı.

Kadın Üretici Pazarları, Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi ve Mezitli Kent Konseyi üyeleri tarafından üretilen ürünler sergilendi, ikramlarda bulunuldu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra başta Büyükşehir Belediye Başkanları olmak üzere fuarda yer alan belediye başkanı ve davetlileri Mezitli Belediyesi Standında ağırlayan Başkan Tarhan, açılan diğer standları da geçerek Mezitli’de tarımsal alanda gerçekleşen projeleri anlattı.

Çok verimli bir fuar organizasyonu geçirdiklerini dile getiren Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak tarımsal alanda gerçekleştirdiğimiz projelerimizi artık ülkemiz sınırlarını aşarak geniş kesimler tarafından bilinir hale geldi. Projelerimizi kendi alanlarında uygulayan belediyeler de oldu. Bu projelerimizi bir kez de CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde anlatabilmenin gururunu yaşadık. Belediye Başkanları ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Çalışmalarımızı anlattık, broşürler kitaplar dağıttık. Çok verimli bir organizasyon oldu. CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesini hazırlayan, burada görev alarak başarıyla tamamlanması sağlayan herkese ve Mezitli’de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı aktaran çalışanlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederim” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA