ULAŞ MEVKİİNDE İNCELEME YAPAN BAŞKAN VARAL’DAN İKTİDARA SERT ELEŞTİRİ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
ULAŞ MEVKİİNDE İNCELEME YAPAN BAŞKAN VARAL’DAN İKTİDARA SERT ELEŞTİRİ

 

ULAŞ MEVKİİNDE İNCELEME YAPAN BAŞKAN VARAL’DAN İKTİDARA SERT ELEŞTİRİ

- TARSUS-ÇAMLIYAYLA YOLU ULAŞ MEVKİİNDE İNCELEME YAPAN BAŞKAN VARAL’DAN İKTİDARA SERT ELEŞTİRİ

- CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL: 'AKP, ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ‘NE BAĞLI KRİMİNAL BİR VAKA OLUP ÜLKEMİZİ HER GEÇEN GÜN UÇURUMA DOĞRU SÜRÜKLEMEKTEDİR”

 

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, AKP iktidarının gelinen noktada ülkeyi yönetemez duruma geldiğini söyleyerek, “AKP, çoklu organ yetmezliği karşısında ülkemizi her geçen gün uçuruma doğru sürüklemektedir” ifadelerini kullandı.

Başkan Varal, 4 Ocak 2019 tarihinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan ve o tarihten bu yana trafik akışının verilemediği Tarsus-Çamlıyayla yolunun 11. kilometresine denk gelen Ulaş Mahalle bölgesinin halen kapalı olmasının sürücüler için sıkıntı yarattığına dikkati çekti.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Ulaş bölgesinde incelemelerde bulunup, değerlendirme yaptı.

“TARSUS’U CEZALANDIRMA NİYETİYLE BU YOL HALEN TAMAMLANMADI”

Tarsus-Çamlıyayla yolu üzerinde ağır aksak ilerleyen yol ıslah ve genişletme çalışmaları kapsamında Ulaş mevkiinin de yapılmış olmasına rağmen, heyelan nedeniyle zarar gördüğünü hatırlatan Başkan Ozan Varal, “Aradan geçen 3 yıla rağmen bu yolun halen tamamlanmadığını görüyoruz. Heyelan doğal bir mücbir sebep olarak düşünülebilir, ancak akıl ve bilimsel kurallar esas alınarak bu yol şimdiye kadar heyelandan ya da başkaca doğa olaylarından etkilenmeyecek şekilde yapılamaz mıydı? Malum olduğu üzere Tarsus ve Çamlıyayla arasındaki trafik yoğunluğu, özellikle Tarsus’un girişinden itibaren bu bölgede yoğunlaşmakta. Bu yolun tamamlanmamış olması, Ulaş köyümüzün mevcut köy yolunu tahrip ettiği gibi, vatandaşlarımızın yaklaşık 4 kilometreye yakın daha fazla mesafe kat etmesini, virajlı yollardan trafik güvenliğini tehlikeye düşürür şekilde ulaşımını sağlamasına sebebiyet vermekte” dedi.

“AKP İKTİDARI SÜRESİNCE TARSUS ‘A HAK ETTİĞİ DEĞERİ VE ÖNEMİ VERMEMİŞTİR”

Varal, “Ancak AKP’nin iş bilmemezliğini ve sadece kendi yandaşlarına yönelik olarak, kendi işine gelen projeleri hayata geçirme konusunda; Tarsus’a hak ettiği değeri vermediğinin bir ispatını yaşıyoruz. Bu yol çok kısa zaman içerisinde tamamlanabilirdi. Ancak AKP’nin maalesef iş bilmemezliği, kendi yandaşlarını düşünmesi sebebiyle ve Tarsus’u cezalandırma niyetiyle bu yol halen tamamlanmadı” diye konuştu.

“İYİ Kİ TARSUS‘TA VE MERSİN BÜYÜKŞEHİR‘DE CUMHURİYET HALK PARTİLİ BELEDİYELER VAR”

Başkan Ozan Varal, “Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler, 31 Mart’tan itibaren Tarsus’ta, Mersin’de kentin 25 yıldır bitmeyen sorunlarını çözme konusunda büyük gayret gösteriyorlar. Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendinden önceki yönetimin 5 yılda yapamadığı asfaltın, en az beş mislisini kısa süre içerisinde, yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamladı. Köy yollarının tamamını, Anamur’dan Tarsus’a varana kadar asfaltla kapladı. Tarsus Belediyemiz aynı şekilde köy yollarını, köyiçi yollarını, şehir merkezindeki çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyemiz Tarsus’ta bütün kendisine ait caddeleri asfaltladı.

CUMHUR İTTİFAKI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BORÇLANMA YETKİSİ VERMEYEREK MERSİN HALKININ HİZMETLERDEN GERİ KALMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞSA DA BUNU BAŞARAMAMAKTADIR.

Bunu AKP’nin ve MHP’nin tüm engellemelerine rağmen yapıyor. Biliyorsunuz Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın 2 yıl içerisinde ödediği 1 milyar TL’lik borca rağmen, Cumhur ittifakının hizmeti engelleme kastıyla borçlanma verme yetkisini Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza vermediği halkımız tarafından büyük tepkiyle karşılanıyor” dedi.

“SİZ BU MEMLEKETE HİZMET ETMEYİ BECEREMİYORSUNUZ”

“Biz buradan açıkça haykırıyoruz; siz bu memlekete hizmet etmeyi beceremiyorsunuz” diyen CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, şöyle devam etti:

“Bu memlekete hizmet etmeyi kendisine ilke edinen Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin önünü lütfen daha fazla kapatmayın.

AKP , SADECE CUMHUR İTTİFAKINA AİT BELEDİYELERE KAMU KAYNAKLARINI AKTARMAKTADIR…

31 Mart 2019 seçimlerinden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kendisine ait olan araçların %97’sinin Cumhur İttifakına ait belediyelere verdiğini, diğer partilerin belediyelerine üvey evlat muamelesi yaptığı, yine 432 milyon TL’lik nakdi yardımın 973 belediyeye dağıtıldığını, bunlardan Cumhur İttifakına dahil olmayan belediyelere destek verilmediğini Genel Başkan Yardımcımız kamuoyu ile paylaştı. Evet, AKP artık Türkiye’yi yönetemez hale gelmiştir. AKP, çoklu organ yetmezliği karşısında ülkemizi her geçen gün uçuruma doğru sürüklemektedir.

CHP Lİ KADROLARIN YEREL YÖNETİMLERDE GÖSTERDİĞİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR KARŞISINDA HALKIMIZ CHP NİN TÜRKİYE ‘Yİ DE ADALETLİ ŞEKİLDE YÖNETEBİLECEĞİNİ GÖRMEKTEDİR…

CHP kadrolarının yerelde gösterdiği hizmetler, ülkemizi doğru, dürüst ve halk yararına yönetebileceğini göstermesi açısından önemlidir. Ben Tarsus halkına son olarak şunu belirtmek istiyorum… Lütfen müsterih olun, lütfen Cumhuriyet Halk Partisi’ne güvenin, AKP’den kurtulma zamanı yaklaştı. AKP’nin bugüne kadar Tarsus’a övünerek hizmet olarak, maalesef cezaevi kompleksini göstermesi de anlamlıdır : Bunun da sebebi ülkedeki artan suç yoğunluğunun kaynağının kriminal bir yapı haline bürünen iktidar  olmasıdır!”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA