Meclis Üyesi Bulut, Toroslar Belediye Meclisinde Anıldı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Meclis Üyesi Bulut, Toroslar Belediye Meclisinde Anıldı

 

Meclis Üyesi Bulut, Toroslar Belediye Meclisinde Anıldı

Toroslar Belediyesi, tedavi gördüğü hastanede, 3 Temmuz Cumartesi günü hayatını kaybeden belediye meclis üyesi Mehmet Bulut için anma töreni düzenledi.

Merhum Bulut'un vefatından dolayı üzüntüsünü dile getiren Başkan Yılmaz; "Namıdiğer Cızzık Mehmet’i, hep neşeli tavırlarıyla hatırlayacağız" dedi.

Toroslar Belediye Meclisi'nde Temmuz ayı toplantısının ikinci oturumu, 62 yaşında hayatını kaybeden meclis üyesi Mehmet Bulut için düzenlenen anma töreniyle duygulu anlara sahne oldu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, merhum Bulut'un ailesini Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdikleri anma törenine davet ederek, başsağlığı temennisinde bulundu.

Meclis toplantısı öncesi Toroslar Belediyesi tarafından hazırlanan ve merhum Mehmet Bulut'un özgeçmişini anlatan bir slayt gösterimi yapıldı. Slayt gösterimi sırasında merhum Bulut'un ailesi gözyaşlarını tutamadı.

Başkan Yılmaz, merhum Bulut'un eşi Fatma Bulut'a üzerinde Mehmet Bulut'un resminin bulunduğu bir plaket takdim ederek, ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi.

"Bu Plaket, Belediye Meclisimiz ve Toroslar Halkı Adına Bir Minnet Nişanesidir"

Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi'nde uzun yıllardır meclis üyeliği görevini yürüten merhum Bulut'a Allah'tan rahmet dileyerek; "Bu plaket, yıllardır Toroslarımıza ve Mersinimize hizmet etmiş olan Mehmet ağabeyimize Toroslar Belediye Meclisi ve Toroslar halkı olarak  ilettiğimiz teşekkürlerimizin ve minnettarlığımızın bir nişanesidir. Mekanı cennet, ruhu şad olsun" dedi.

Belediye meclis üyeleri de söz alarak merhum Bulut'u rahmetle andı ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Merhum Bulut'un ailesi de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a, düzenledikleri bu anma programı dolayısıyla teşekkür etti.

Anma töreninin ardından gündem maddelerine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, Kültür ve Turizm Bakanlığınca Mersin ili dahilinde ilan edilen turizm merkezlerinin yatırıma açılmasına öncülük etmek, bölgede turizmi çeşitlendirmek ve gelişimi için öncü olmak amacıyla Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimleriyle Mersin Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi unvanıyla kurulacak olan şirkete, Toroslar Belediyesi'nin ortak olmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toroslar İlçesi, 9. Etap 1/1000 ölçekli İlave-Revizyon Uygulama İmar Planı'na ilişkin tüm komisyonların ortak raporunun da görüşülerek kabul edildiği toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA