Başkan Gültak’tan engelli öğrenci Barış’a bilgisayar | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Gültak’tan engelli öğrenci Barış’a bilgisayar

 

Başkan Gültak’tan engelli öğrenci Barış’a bilgisayar

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, doğuştan engelli lise mezunu Barış Duruk’a, hem yazılım ve kodlamada kendini daha çok geliştirmesi hem de üniversite sınavlarına kolaylıkla hazırlanması için güçlü bir bilgisayar hediye etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 6 kardeşten biri olan, doğuştan engelli lise mezunu Barış Duruk ile annesi Birsen Duruk’u makamında ağırladı. Konuklarıyla sohbet eden Başkan Gültak, eğitim süreçlerinde fırsat eşitliğinin önemine dikkat çekerek, belediyenin olanakları ve gücü ölçüsünde öğrencilere her türlü imkânı sunmaya çalıştıklarının altını çizdi. Başkan Mustafa Gültak; yazılım ve kodlamada kendisini çok iyi geliştirmesi ve daha iyi yerlere gelebilmesi için Barış’a tavsiyelerde de bulundu.

“Barış, kendisini daha çok geliştirecek ve istediği üniversiteyi kazanacak”

Aileyi daha önce ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Gültak; “Bu ziyaretimizde Barış, yazılım ve kodlama alanında kendisini geliştirdiğini ancak daha da ilerleyebilmek için güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Bizler de onun bu isteğini kırmadık ve hayallerine ulaşmasına katkı sunmak için bugün kendisine güzel bir bilgisayar hediye ettik. Yazılım ve kodlamada kendisini daha çok geliştirip istediği üniversiteye de yerleşecek. Hem diploma hem yetenek bir araya geldiğinde hayat, insanın önüne çok daha güzel imkânlar sunar. Böylece hem ailesi, hem ülkesi ve milletine faydalı, engelli insanlarımıza da örnek bir genç olacak” dedi.

“Çok çalışıp başkanımızı ve ailemi mahcup etmeyeceğim”

Kendisine hediye edilen bilgisayar nedeniyle Başkan Mustafa Gültak’a teşekkür eden Barış Duruk ise; “Başkanım; yazılım ve kodlama alanında kendimi geliştirmem ve çok daha iyi yerlere gelebilmem için bana büyük bir destek sağladı. İnşallah başkanımızı da ailemi de mahcup etmeyeceğim, derslerime çok sıkı çalışarak iyi bir üniversitede, bilgisayar mühendisliği veya elektrik-elektronik mühendisliğini kazanacağım” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Öte yandan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; Özel Kalem Müdürü Onur E. Gümüştok ile birlikte, Nusratiye Mahallesi’nde ailesiyle birlikte bir apartmanda yaşayan bedensel engelli 9 yaşındaki Emine Akkuş’u evinde ziyaret etti. Dışarı çıkmakta zorlanan ve oturduğu apartmanın damına gölgelik isteyen küçük Emine’nin taleplerini dinleyen Başkan Gültak, bu istekleri en kısa sürede yerine getireceklerini ifade etti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA