HDP’NİN VE PKK’NİN SONU GÖRÜNMÜŞTÜR! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
HDP’NİN VE PKK’NİN SONU GÖRÜNMÜŞTÜR!

 

HDP’NİN VE PKK’NİN SONU GÖRÜNMÜŞTÜR!

Av. İzzet Uludağ

        HDP'nin kapatılması, ülkemizde artık bütün kamuoyu önünde her zamankinden daha fazla konuşulmaktadır.                                                                            
        HDP'nin kapatılmasında geç bile kalınmıştır.                                                         
        HDP'nin kapatılması, sadece ülkemiz içindeki terörün sona ermesine değil, PKK/PYD vb terör örgütlerinin SURİYE'nin kuzeyinde ABD'nin PARTİOT dahil her türlü desteği ile sözüm ona bağımsız bir "KÜRDİSTAN" kurma hayallerine de son verecektir. 
          Geçen yıl 15 MAYIS'ta yayımladığım bir yazımı yeniden paylaşıyorum. 
PKK, SADECE SİLAH VE KANDİL'DEN Mİ İBARETTİR?
PKK’NİN YOK EDİLMESİ İÇİN HDP DERHAL KAPATILMALIDIR! 
      Dün ABD'nin kara gücü olan, askerî (!) maşası, eli kanlı terör örgütü PKK, VAN'ın ÖZALP İlçesi'nde pusu kurarak hem Ramazan Ayında ve hem de salgın ortamında zor durumda kalan bölge halkına yardım malzemeleri götüren Vefa Vakfı görevlilerine saldırmış ve iki yurttaşımızı kalleşçe katletmiştir.
      PKK terör örgütü, millet ve insanlık düşmanı yüzünü bir kez daha göstermiştir.
      Türk milleti, her zaman olduğu gibi bu hain saldırıyı şiddetle kınamış, bununla yetinmemiş yüreğinden taşan çığlıklarla PKK'nin adını da özellikle anarak terörü lanetlemiş ve bu kahpe saldırıyı açıkça mahkûm etmiştir. 
      Bu olay sonrasında bazıları, bu tür terör saldırıları sonrasında eylemi PKK'nin yaptığını açıkça söylüyor, kınıyor. 
      Mızrak, elbette çuvala sığmıyor, bu nedenle en azından bu mel'un katliamın ardından milleti teskin etmek için "kınamak" zorunlu ve yeterli görülüyor. 
      Bazıları da, örneğin dün İMAMOĞLU'nun yaptığı gibi, herkesin gözü önünde cereyan eden eylemi kınamak zorunda kaldıkları için eylemi lanetliyor, ama bunun PKK tarafından yapıldığını söylemeyerek de gizliyorlar. 
      Sadece buraya kadar mı?
      PKK, sadece Kandil'den ve ABD'nin verdiği 50.000 TIR silahtan ibaret değildir. Eline bu silahları alıp dolaşan, askere, öğretmene ve halka pusu kurup katleden sözüm ona gerillalardan da (!) ibaret değildir.
      Aslında hiçbir terör örgütü ve gizli örgütler, dünya üzerinde de yalnızca merkezde bulunan çekirdek bir yapıdan oluşmaz. 
      Bu örgütleri, örgüt yapan esas yapı, bu örgüt adına iş yapan, destek sağlayan, siyasi faaliyette bulunan, iş yerleri açan, gazete ve televizyon gibi propaganda araçlarını kullanan, eleman sağlayan, para ile silah, tıbbi malzeme, ekmek yemek yollayan, haraç toplayan, FACEBOOK'ta ve sosyal medyada kara propaganda yapan, kripto görevi yapan, sendika ve derneklerde, uluslararası kuruluşlarda, tüm STK'lerde örgüt adına bulunan vb kişi, grup ve kurumlardan oluşur. 
      Bunlar olmazsa, PKK asla var olamaz.
      Ve elbette emperyalist ABD'nin milyonlarca dolarını ve bugün 50.000 TIR ile ulaştırılan yardımları da bunlara ekleyin!
      HDP, bütün faaliyetleri ile, APO'nun heykelini dağa taşa, meydana dikmekten eleman devşirmeye, dağa çocuk kaçırmaya kadar, özerklik adı altında faaliyetten hendekleri savunmaya kadar PKK'dan gelen bütün talimatları harfiyen uygulamıştır. 
      HDP ve etrafındakilerin de siyasi çalışmadan tek anladıkları ve bekledikleri, terör örgütünün güçlendirilerek, milleti bezdirerek ABD'nin ve ülke içindeki işbirlikçileri olan hainlerin de yardımı ile devleti mecbur ve mahkûm ederek ülkenin bölünmesine rıza gösterilmesidir. 
      Bütün bunlar, açıkta, herkesin gözü önünde cereyan ediyor.
      Ama maalesef;
      Bunlar karşısında da siyasi arenada rol alan BATI taraftarı baskın çoğunluk, açıkça HDP'nin PKK'nin soluk alma borusu, siyasal uzantısı, lojistik destek merkezi, dağa çocuk kaçırma acentası, taşeronu olduğunu bildiği halde sözüm ona bu legal görünümlü uzantıyı görmüyor, duymuyor, bilmiyor ve hatta destekliyor. 
      Aslında bu konuda aydınlar ve özellikle CHP seçmeni üzerinde muazzam bir psikolojik baskı mevcut. 
      HDP'ye, bırakın bu parti görünümlü PKK uzantısının kapatılmasını, tek söz etmenin bile demokrasiye darbe vurulacağı konusunda sözüm ona bazı aydınlar hemfikir görünüyorlar. 
      Arkalarında ABD ve AB olan PKK'nin uzantısı ve soluk alma borusu, lojistik destek merkezi, silah tedarikçisi HDP'yi korumak zorunda kalıyorlar. 
      Bunlar, uzun sürede ülkeye verdiği zararlar göz önüne alındığında, HDP'nin ülkeye, milletin birliğine verdiği zararın PKK'nin verdiği zarardan daha az olmadığını ortaya koymaktadır. 
      Esas ülke demokrasisi, bu HDP'yi korumacı, kollamacı ve hatta meclise sokmaya çalışma tutumları ile zarar görüyor. Türkiye, huzura bu nedenle kavuşamıyor. 
      Atatürk'ün millî demokratik devrim hedefi bir türlü gerçekleşmiyor, millet bütünleşemiyor.   
      Bir yanımız, hep bu yüzden eksik kalıyor. 
      Ancak 2015 Temmuz ayından bu yana görüldüğü gibi; 
      Dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan bu terör örgütünü ve uzantısını koruma ve kollama çabası eninde sonunda milletin dik duruşu ve Türk milli Devleti'nin kararlılığı nedeniyle meyvesini verecek ve bu milletleşme süreci sona erecektir.
      Bunun için,
      PKK'nin uzantısı HDP kapatılmalı mı, kapatılmamalı mı?
      Aslında Türk Devleti, 15-16 TEMMUZ'da darbe girişimininde bulunan FETÖ terör örgütünü o gece amansızca ezdiği gibi, ardından da gerekenleri hayata geçirmeye çalışarak yukarıdaki soruya cevap vermiştir. 
      Darbenin bastırılmasının hemen ertesi gününden itibaren, vakit kaybetmeden işe başlayarak, FETÖ ile iltisaklı bütün destek örgütleri, yapıları, okulları, dershaneleri, gazeteleri, televizyonları, iş yerleri, fabrikaları, para kaynakları, bankaları vb el konularak, kapatılarak FETÖ ile alakası bulunan yöneticileri devlet görevlerinden uzaklaştırılarak, haklarında ceza davaları açılarak vb bütün yasal yollar kullanarak devletin varlığını, milletin birliğini zaafa uğratacak terör örgütünün olanaklarını fiilen ve resmen tasfiye etmiştir, bu çizgide mücadele hâlâ devam etmektedir. 
      FETÖ, terör örgütü de, PKK, kanarya sevenler derneği mi?
      FETÖ'nün uzantıları için yapılan hukukî ve cezai işlemler, neden PKK'nin uzantıları için uygulanmaz? 
      Bu durum ve tutum, değiştirilmelidir.
      Türkiye, 1920'li yıllarda kurtuluş savaşında olduğu gibi cephe gerisindeki terör örgütü çetelerden ve legal görünümlü eklentilerinden kurtulacaktır. 
      Türkiye'nin bir başka yolu yok!
      HDP, DERHAL VE BEHEMEHAL KAPATILMALIDIR!
 15 MAYIS 2020



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA