CHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN MUHTARLARA ZİYARET | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
CHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN MUHTARLARA ZİYARET

 

- İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL: “İKTİDAR HERŞEYDEN ÖNCE HALKTA MORAL BIRAKMAMIŞTIR”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, iktidarın hatalı siyasi ve ekonomik politikaları nedeniyle toplumun geniş kesimlerinin sıkıntı yaşadığını söyleyerek, “İktidar her şeyden önce geniş halk kitlesinde moral dahi bırakmamış durumda. İktidara yakın üç-beş kişinin servetine servet kattığı bu dönemde, bir de pandeminin getirdiği olumsuzluklar nedeniyle maalesef ki esnaflarımız, emeklilerimiz, işçimiz, çiftçimiz, kadınlarımız, gençlerimiz umutsuz bir durumda yarınlarını düşünür hale gelmiştir. Bunu her mahallemizde, ziyaret ettiğimiz her kesimde net bir şekilde görüyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve CHP’li yöneticiler, kırsaldan ovaya, merkezden dezavantajlı mahallelere ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir Meclis Üyesi-İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Tarsus Belediye Meclis üyeleri Sedat Aykanat, Cuma Ali Gören ve Yusuf Ziya Ateş, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları İl,İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Ertan Ayhan, Tozkoparan Zahit Mahalle Muhtarı Ali İhsan Baran, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Mehmet Reşit Okumuş, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sellioğ, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Alkaş, Tekke Mahallesi Muhtarı Cevdet Akkaya, Şehit Kerim Mahallesi Muhtarı Ercan Oksay ve 82 Evler Mahalle Muhtarı İsmet Altunkanat’ı ziyaret ettiler. 

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli ve diğer muhtarlarla da bir araya gelerek karşılıklı görüş alış-verişinde bulunan CHP’li yöneticiler, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen’i de ziyaret ettiler. Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şube Başkanı Erdal Turgut’un da katılım gösterdiği ziyaretlerden dolayı muhtarlar ve Başkan Duran Şen, CHP heyetine teşekkürlerini ilettiler. 

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde muhtarlar, mahallelerinde var olan sıkıntıları ve vatandaşların beklentilerini dile getirdiler.

Ziyaretler sırasında konuşmalar yapan İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, CHP’li Belediyelerin, özellikle pandemi döneminde sosyal belediyeciliğin, halka nasıl dokunulması gerektiğinin çok güzel örneklerini sergilediğini ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü olarak, vatandaşlarımızla diyalog halinde olabilmek, beklentileri yerinde tespit edebilmek adına aralıksız olarak saha çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Elimizden geldiğince, imkanlar ölçüsünde değerli yurttaşlarımızla kucaklaşmaya azami özen gösteriyoruz” dedi.

Yaşanan ekonomik problemlerin, toplumun genelinde ortak sorun olduğuna dikkati çeken Başkan Av. Ozan Varal, “Bölge bölge mahallelerimizde beklentiler farklılık gösteriyor. Belediyelerimiz halka hizmet etmeyi engellemelere rağmen sürdürüyorlar. Fakat gittiğimiz her noktada birinci sorun ekonomi, işsizlik, aş-ekmek; en büyük beklenti ise istihdam yaratılması. 18 yılda sürekli gerileyen ekonomik şartlar ve paranın değer kaybetmesinin yanı sıra pandemi, yaşanan sorunların katmerleşmesine neden olmuştur” diye konuştu.

Başkan Varal, “Başkanımız sayın Vahap Seçer öncülüğünde Mersin Büyükşehir Belediyemiz, ücretsiz çorba dağıtımı, 3 TL’ye 3 çeşit yemek, evde bakım hizmeti, ihtiyaç sahibi ailelere koli yardımı ile ihtiyaç sahibi yurttaşların sofrasında aş’ı, yarınlara umutla bakabilmesi içinde morali olmuştur. Elbette Büyükşehir Belediyesi, Anamur’dan Tarsus’a kadar rutin belediyeciliğin gerekleri olan temizlik, ilaçlama, yol, asfalt veya altyapı çalışmalarını, bu dönemde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen program dahilinde yerine getirmekte, her bir kuruşu vatandaşa hizmet olarak sunmaktadır. Tabi ki, kentlerimizin gelişimi için dev projelerimizi de hayata geçirme noktasında fiziki ve proje çalışmaları da sürmektedir” şeklinde konuştu.

CHP heyeti, geçtiğimiz günlerde B blokta çıkan yangın nedeniyle korku dolu anların yaşandığı Hürriyet Konutları sakinlerine “geçmiş olsun” ziyaretinde de bulundular.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA