Toroslar Kar Fest’e Hazırlanıyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Toroslar Kar Fest’e Hazırlanıyor

 

TOROSLAR'A İLK KAR DÜŞTÜ

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Toroslar'ın zirvesi de beyaza büründü. 30-31 Ocak 2021 tarihinde düzenleyeceği 2'nci Kar Festivali'nin heyecanını yaşayan Toroslar Belediyesi, festival hazırlıklarına başladı.

Toroslar Belediyesi sınırları içerisindeki Tırtar Mahallesi'nin üst kesimlerine mevsimin ilk karı düştü. Toroslar'da kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler oluştu. Mevsimin ilk karı sosyal medyada da paylaşılarak gündem oldu.

Toroslar Belediyesi tarafından 1453 rakımlı Arslanköy Yaylası'nda 30-31 Ocak 2021 tarihlerinde 2'ncisi düzenlenecek olan Toroslar Kar Festivali için de heyecan daha da arttı.

Mersin'in İlk ve Gerçek Kar Festivali Toroslar'da

Toroslar'ın her mevsimde güzel olduğuna vurgu yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Festival hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken, ilçemizin yüksek kesimlerinde ilk karın düşmesi de bizleri mutlu etti. Festivalimizde birbirinden renkli etkinlikler yer alacak" dedi.

Başkan Yılmaz; "Toroslarımızın kartpostallık manzarası eşliğinde 30-31 Ocak 2021'de Arslanköy Mahallemizde bu yıl ikincisi düzenleyeceğimiz Toroslar Kar Festivalimizi vatandaşlarımızla buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

İlk yılında; Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası, Kızaklı Kayak, Buz Heykel Sergisi, Kayaklı Koşu, Kardan Adam Yarışması, Snowboard, Yamaç Paraşütü, animasyon gösterileri ve Rap müziğin sevilen ismi EYPİO konseriyle dolu dolu geçen ve yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı festival, ikinci yılında da büyük coşkuya sahne olacak. Bölge esnafının yöreye has yiyecekler için stant da kuracağı festivalde, vatandaşlar karın tadını doyasıya yaşayacak.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA