Başkan Gültak, 1 Günde 7 Kısal Mahalleyi Gezdi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Gültak, 1 Günde 7 Kısal Mahalleyi Gezdi

 

* Akdeniz’in kırsal bölgelerde yer alan mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Gültak, bir ilki daha gerçekleştirerek ‘soğuk asfalt tesisi kurulması için’ gerekli girişimleri başlattıklarını belirtti. 

Merkez kırsal ayırımı yapmadan mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, son olarak; Kürkçü, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Yanpar, Puğkaracadağ, Parmakkurdu ve Demirhisar mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşları ve muhtarları dinleyen Başkan Gültak; talep edilen hizmetleri en kısa sürede yerine getireceklerinin sözünü verdi. AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerinde Başkan Gültak; bahçe yollarının açılması, asfalt ve kaldırımların yenilenmesi, okul bahçelerine halı saha ile basketbol sahası ve anasınıfı yapılması, camilerin bakımı ile muhtarlık binalarının tadilatı gibi konularda istekleri dinledi. Başkan Gültak, maddi durumu iyi olmayan bazı vatandaşların evlerinin tadilatının yapılması ve gerekli ev eşyalarının temini için de birim müdürleri ile görüşerek talimat verdi. 
“Muhtarlarımızdan ricam, verdiğimiz sözleri takip etmeleri”
Günün sonunda mahalle ziyaretlerini değerlendiren Başkan Gültak; “Akdeniz'i karış karış gezerek, vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini mahallinde dinlemeye, ekiplerimizin de çalışmalarını yerinde incelemeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri tek tek gündemimize aldık ve ilgili birimlerimize hemen talimatları verdik. Acil yapılması gereken hizmet ve çalışmaları en kısa sürede başlatacağız. Özellikle muhtarlarımızdan ricam, verdiğimiz sözleri takip etmeleri, yerine gelmeyen hizmetler olursa bizleri arayıp bildirmeleridir” dedi.
“İhtiyaç duyulan tüm hizmet mahallelerimize sunacağız” 
Sözlerini; “Hep söylediğimiz üzere ilk amacımız; Akdeniz’de barışı, kardeşliği ve huzuru sağlamak. Akdeniz, artık uyuşturucu ve terör olayları anılan bir bölge olmaktan çıkmıştır” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Artık Kürdü, Türkü, Arap’ı, Alevi’si ile solcusu ve sağcısıyla herkes birlikte ve kardeşçe yaşıyor. Her mahallemize de elimizden geldiğince gerekli hizmetleri veriyoruz. Bu ziyaretlerimiz, hem bizim hem de muhtarlarımız açısından çok verimli oldu. Kısa ve orta vadede yapacağımız çok iş var buralarda. Önümüzdeki yıl için planladığımız spor tesisi, asfalt kaplama, yama, kaldırım ve benzeri hizmetleri yerine getireceğiz. Halkımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.
“Akdeniz’e soğuk asfalt tesisi kazandırıyoruz”
Akdeniz’de bir ilke daha imza atarak, ilçeye soğuk asfalt üretim tesisi kazandıracaklarının müjdesini de veren Başkan Gültak, “Bakanlarımız Sayın Murat Kurum ve Sayın Lütfi Elvan’a çok teşekkür ediyorum. Akdeniz’de bir ilk olacak. Arkadaşlarımız şu an ihalesine çıktılar. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olan bir tesis olacak. Köyden mahalleye dönüşen yerlerde en büyük sorun bahçe arası yollar. Tabi mucursuz bırakmıyoruz ama bu maliyet yaratıyor ve konforlu olmuyor. Gelecek yıldan itibaren Akdeniz’in ihtiyaç duyan tüm bahçe yollarında soğuk asfalt dökmüş olacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Gültak; kentin geleceği için uyumlu çalışma ve işbirliğinin önemine de değinerek şöyle dedi; “Akdeniz ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak hep birlikte kentimizin sorunlarını çözmek zorundayız. Bizler bunun için seçildik, var gücümüzle de çalışıyoruz. İnsanlarımızın öncelikle barışa, huzura, kardeşliğe ve birlik olmaya ihtiyacı vardı. Bunu sağladığımıza inanıyorum. Altyapı ve üst yapı hizmetlerini de Akdeniz ve Büyükşehir Belediyeleri olarak var gücümüzle yapacağız.” 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA