TÜRK MİLLETİ’NE BİR TEK 30 AĞUSTOS ZAFERİ YETMEZ! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
TÜRK MİLLETİ’NE BİR TEK 30 AĞUSTOS ZAFERİ YETMEZ!

 

MİLLİ BAĞIMSIZLIĞIMIZ İÇİN BİZE BUGÜN DE YENİ ZAFERLER YAKIŞIR!

     TBMM Orduları Baş Komutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde "Ordular! İlk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri!" emriyle başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922 günü Türk Milleti'nin Zaferi ile sonuçlanmıştır. 
     30 AĞUSTOS BÜYÜK ZAFER BAYRAMI, TÜRK MİLLETİ'NE VE TÜM MAZLUM MİLLETLERE KUTLU VE ÖRNEK OLSUN!  
     Büyük Türk Milleti’nin 30 Ağustos’ta emperyalizme karşı kazandığı zafer, emperyalizme karşı mücadelede mazlum milletlere özgürlük ve bağımsızlık yolunu göstermiş, pek çok milli devlet siyaset sahnesine adım atmıştır. 
     Bu zafer, bugün dünden çok daha önemli ve daha anlamlıdır. 
     Bugün de Türk Milleti, içinde bulunduğumuz askeri, kültürel,  siyasi ve ekonomik emperyalist kuşatmayı yaracak, zalimin boyunduruğunu yine ATATÜRK'ün ilkeleri ve iradesinin yön verdiği milli güçle Tam Bağımsızlık rotasında parçalayacak, bağımlılık zincirini kıracak yeni zaferlere muhtaçtır.   
     Ve başaracaktır. 
     Hem 98 yıl önce 30 Ağustos 1922 günü yüce Türk Milleti'nin başına bir taç gibi takılan Zaferimiz ve hem de bağımsızlığımızı güçlendirmek için her alanda daha nicelerini kazanacağımız müstakbel zaferlerimiz şimdiden kutlu olsun. 
     Türk Milleti, bugün de Doğu AKDENİZ’de, Mavi Vatan'ın her köşesinde, Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde emperyalist kuşatmaya,  aynı 1920’lerde olduğu gibi güzel ülkemize ve büyük milletimize bölünmeyi ve parçalanmayı öneren ve dayatan SEVR’e karşı büyük yeni zaferler peşindedir. 
     Türk, öğün, çalış, güven!
      Bugün petrol, doğal gaz vb kaynaklara sahip olmadan, ülkemiz için gerekli ihtiyaçlarımızı karşılamak için fabrikalarımızı çalıştıracak milli enerji olmadan, asla tam bağımsız olamayız.
     ATATÜRK ile başlayan bu bağımsızlık mücadelesinin artık her alanda açık ve kararlı yürütülmesinin sırası ve zamanı, bugün gelmiştir.
     Türk’ün tarih sahnesinde emperyalizme karşı kazanacağı yeni ve büyük zaferler, mazlum milletlerin daha özgür ve milli devletlerin daha bağımsız ve güçlü olmasında yine tarihi bir rol oynayacaktır. Türk’ün mazlum milletlere öncülüğünde güneş, mazlum milletlere daha eşit doğacaktır. 
     Bağımsız mücadelesinin dünyadaki öncüsü Türk Milleti'ne emperyalizm karşısında 30 AĞUSTOS 1922’de olduğu gibi yeni zaferler yakışır.
     Türk, emperyalizme karşı verdiği bu tarihi mücadele ile Atatürk’ün hedeflediği Büyük uyum Dünyası’na giden yolu döşeyen bir öncüdür artık. 
     Türk’e de yeni zaferlere öncülük yakışır! 
     30 AĞUSTOS 2020



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA