142. Cadde baştan sona yıkanıp dezenfekte edildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
142. Cadde baştan sona yıkanıp dezenfekte edildi

 

AKDENİZ’DE KORONAVİRÜS SALGINIYLA MÜCADELE KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadelesini ilçe genelinde kesintisiz şekilde sürdürüyor. 
Çevre Koruma ve Kontrol ekipleri, Hal Mahallesi ile Şevket Sümer Mahallesini ayıran 142. Cadde üzerinde kurulan sabit semt pazarında önce yıkama çalışması yaptı, ardından da mobil ilaçlama ekipleri bölgeyi dezenfekte etti. 
Akdeniz Belediyesi tarafından, Koronavirüs salgını ile mücadele etmek amacıyla 150 kişiden oluşan mobil ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde, ilçe genelinde birçok bölgeyi önce yıkadı, ardından da arazözlere doldurulmuş ilaçlı su ile dezenfekte etti. 
142. Cadde baştan sona yıkanıp dezenfekte edildi
Akdeniz Belediyesi tarafından vatandaşlara kazandırılan, Hal ve Şevket Sümer mahallelerini ayıran 142. Cadde üzerinde kurulan modern sabit semt pazarına çıkarma yapan ekipler, burada önce kapsamlı yıkama, ardından da dezenfektan dolu arazözler yardımıyla ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışma esnasında evlerinin balkon ve pencelerine çıkan vatandaşlar, hizmet nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti.
Bu arada; sokağa çıkma yasağının hemen öncesinde, Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan vatandaşlara dezenfektan dolu 50 cc’lik binlerce şişenin dağıtımı da yapılırken, ilçe genelindeki tüm çöp kontenyırları da ekipler tarafından ilaçlı su ile yıkanıp arındırılıyor. 
Öte yandan; Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Akdeniz’de; farklı birimlerden 150 kişinin yer aldığı mobil ekibin, sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle birlikte; ilçe genelinde bulunan kamu ve özel hastaneler, aile sağlığı merkezleri, eczaneler, PTT ve banka şubeleri, ATM'ler ve işyerleri gibi insanların yoğun olduğu alanlarda dezenfkete çalışmaları aralıksız devam edecek.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA