9 yaşındaki torunu ile 67 yaşında tenise başladı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
9 yaşındaki torunu ile 67 yaşında tenise başladı

 

Toroslar Belediyesi'nin açtığı tenis kursunda 9 yaşındaki torunu Toprak ile birlikte tenis öğrenen 67 yaşındaki Durdu Lale, torunuyla tenis oynamayı 'dünyalara bedel' olarak tanımlıyor. "Tek rakibim Hülya Avşar" diyen Durdu Lale, tek hayalinin de kendisiyle tenis maçı yapmak olduğunu söylüyor.

Toroslar'da 7'den 70'e herkesin spor yapabildiğini anlatan Durdu Lale, "Tüm engeller, kafada başlıyor. Yaşlı olmak bir engel değil. Aksine spor, insanı dinç tutuyor. Bize bu imkanı sunduğu için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ediyorum" diyor.
Toroslar Belediyesi 7’den 70’e herkesi sporla buluşturuyor. Toroslar’da yaşayan 67 yaşındaki Durdu Lale, Toroslar Belediyesi’nin açmış olduğu tenis kursunda, 9 yaşındaki torunu Toprak ile birlikte tenis öğrenerek, gününü tenis oynayarak geçiriyor.  Tek rakibinin Hülya Avşar olduğunu söyleyen Durdu Lale, “Hülya Avşar tek rakibim. Onunla beraber tenis maçı yapmak istiyorum" dedi. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a spora verdiği destekten dolayı teşekkür eden Durdu Lale, “Ben yörüğüm, sıcakkanlı bir insanım. Elimden gelmeyen iş yoktur. Spor sağlıktır, insanı dinç tutar. 67 yaşındayım. Yaşlı olmak bir engel değil. Bu nedenle tenis derslerinin verildiği spor salonuna gelerek torunumla birlikte derslere katılmak istediğimi söyledim. Sağolsunlar, destek verdiler ve tenis kursuna başladım. Çok mutluyum. Yarışmalara katılmak ve başarı elde etmek istiyorum.” diye konuştu.
Durdu teyzenin torunu Toprak ise “Anneannemle beraber geliyoruz. Tenis öğreniyoruz. Anneannem benim en büyük destekçim” dedi.
Toroslar Belediyesi Tenis Antrenörü Atilla Bozkurt da “Durdu teyze torunu ile birlikte belediyemiz 3 Ocak Spor Kompleksi’nde verdiğimiz derslere hiç aksatmadan katılıyor. Bu bizim için çok sevindirici bir durum. Burada öğrencilerimizle birlikte bir aile olduk. Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenlediği yarışmalara katılıyoruz. Kupalar, madalyalar kazandık. Bu başarılar bizler için motivasyon oluyor. Herkes spor yapabilir. Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a bize sağladığı bu imkan ve destek için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 

Başkan Yılmaz “Toroslar’da Spor Yapmayan Kalmasın İstiyoruz”

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini ifade eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise, “7’den 70’e herkese tenis öğretmek amacıyla yola çıktık. 67 yaşındaki Durdu teyzemizin de tenis derslerine katıldığını öğrenince kendisiyle gurur duyduk. Spor sağlıklı yaşamın en önemli koşullarından biri. Biz de çocuk, genç, yaşlı herkesi sporla buluşturmak istiyoruz. İlçemizde spor adına ciddi adımlar attık. Kulüplerimizde yetişen sporcularımız, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında başarılar elde ederek bizlere övünç kaynağı oluyor. Bunların yanında da her yaştan vatandaşımızın spora ilgi duyması bizleri gerçekten mutlu ediyor. Spor yapmak isteyen herkesin destekçisi olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA