Başkan Özyiğit, gençlere seslendi: Fikirlerinizi bizimle paylaşın | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK  11:20  ARSLAN: LAHEY ADALET DIVANı’NıN İLK İSRAIL KARARı  11:20  SEÇER’DEN KENTE SPOR TESISLERI VE SAHA MÜJDESI  11:15  CHP İL BAŞKANı ÖMÜR: YENI ZAFERLERE IMZA ATACAĞıMıZDAN EMINIM  11:11  ÖZYIĞIT, 5 YıLLıK HIZMET SÜRECINI DEĞERLENDIRIYOR, ÖNERILERI ALıYOR  11:05  CHP TARSUS BELEDIYE BAŞKAN ADAYı ALI BOLTAÇ: " SİYASETE DEĞİL HİZMETE ODAKLIYIZ"  10:59  “KADıNı DEĞERSIZLEŞTIREN SIYASI ANLAYıŞA KARŞı MÜCADELE EDECEĞIZ”  10:47  BAŞKAN ÖZYIĞIT,“TARıM ALANıMıZ KıSıTLı ANCAK BILIMI KULLANıYORUZ”  10:31  BÜYÜKŞEHIR ÖYKÜ YAZARLARıNı UNUTMADı  13:20  BIR MERSIN SEVDALıSı ŞINASI DEVELI… 
Başkan Özyiğit, gençlere seslendi: Fikirlerinizi bizimle paylaşın

 

Özel bir lisede öğrencilerle buluşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, gençlere seslendi:

-Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, özel bir lisenin öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren, aynı masada yemek yiyen Başkan Abdullah Özyiğit, “Fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacımız var. Fikirlerinizi bizimle paylaşın. Yenişehir’in, Mersin’in geleceğini şekillendirecek olan sizlersiniz” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Özel Çözüm Akademi Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde öğrencilerle bir araya geldi.
Okulun yemekhanesinde yemek sırasına giren ve öğrencilerle aynı masaya oturarak yemek yiyen Başkan Abdullah Özyiğit,  “Kentimizin geleceği için, ülkemizin geleceği için umut veren bir ortama geldiğimi gördüm. Sizler bu alanları en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Üniversitelerde okuyacaksanız ve bu ülkenin stratejik noktalarında görev alacaksınız” dedi.

Yenişehir Belediyesi olarak, bir belediyenin yerine getirmesi gereken görevleri kusursuz şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Eğitimde eksik gördüğümüz ya da halkımızın ihtiyacı olan alanlarda çalışmalar yapıyoruz. Görev alanımızın dışında gibi görünse de Yenişehir Belediyesi Akademi’yi kurduk. 0-3 yaş grubuna yönelik çalışmalar yapılacak bir alan burası. Erken çocukluk eğitimi dediğimiz bir eğitim sistemi uygulanacak yetişkinlere. Ayrıca 0-3 yaş çocukların zihinsel gelişimiyle ilgili tarama yapacağız. Mersin’de bu alanla ilgili yeterli çalışma olmadığını görünce belediye olarak bu alanda hizmet vermeye karar verdik” dedi.

‘GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI, SANATÇILARI, SPORCULARI YENİŞEHİR’DEN ÇIKSIN’

Yenişehir Belediyesi’nin spor ve sanat kurslarına başladığını da  belirten Başkan Abdullah Özyiğit, “Her gencin bir spor dalıyla, bir sanat dalıyla meşgul olması gerekiyor. Buna yönelik Yenişehir’de altyapımız var. Sadece yüzme havuzu eksik. Belki gelecek de bir yüzme havuzu da yaparız.  Bilim deney merkezi tamamlandı. Yılın ilk aylarında açmayı planlıyoruz. Orada deney yapabileceğiniz alanlar olacak. Geleceğin bilim insanları, geleceğin sanatçıları, geleceğin sporcuları Yenişehir’den çıksın istiyoruz.  Fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacımız var. Sizin fikirleriniz daha saf bilgilerle daha dahiyane olabiliyor. Fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacımız var. Fikirlerinizi bizimle paylaşın. Yenişehir’in, Mersin’in geleceğini şekillendirecek olan sizlersiniz” ifadelerini kullandı.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, okul ziyareti sırasında basketbol oynayan öğrencilerin ‘atış yapar mısınız’ teklifini de geri çevirmedi ve birkaç basket atışı yaptı. Başkan Abdullah Özyiğit, öğrencilerin alkışları arasında okuldan ayrıldı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA