Gazeteci Sosyal Medya’da da gazetecidir | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Gazeteci Sosyal Medya’da da gazetecidir

 

Gazeteci İbrahim Yalçıner’in facebook notları

Arkadaşlar Gazeteci Sosyal Medya'da da gazetecidir. Yapılan haber ve yorumlar meslek ahlakına uygun olmalıdır. Burası kişisel hesap ve duygularımızın tatmin edildiği yer olamaz. 
"‘Gazeteci dijital platformlarda meslek etik kurallarını zedeleyici üslupla, içerik üretip yaymamalıdır. Gazeteci, haber içeriklerini sosyal medya hesapları, web siteleri ile bloglarında paylaşırken çarpıtma, yanıltma, yönlendirme yapmamalı, kişi ya da kurumları, teyit edilmemiş bilgilerle zan altında bırakmamalıdır." TGC
--
Basın Çalıştayı
Bugün Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler çalıştayına katıldım.. İlk kez böyle bir toplantı düzenleniyordu, çok yararlı olduğunu düşünüyorum.. Daire iyi hazırlanmıştı, sunum güzeldi. 
Bu güzel toplantı için başta Daire Başkanı Duygu Canova’yı kutluyorum. Canova samimiydi, çalışma heyecanı ile doluydu ve Belediye ve Basın ilişkisinin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için çırpınıyordu. 
Başkan Vahap Seçer’de Belediye Basın ilişkisinin nasıl olması gerektiğini içeren güzel bir konuşma yaptı. 
Ancak her şeye rağmen beni içten içe kemiren, bir yanı vardı toplantının.. Seçer’in sözleri içerik olarak doğruydu. Ama zaman zaman kötü örneklerden yola çıkarak basına görevini hatırlatan, adeta ayar veren tarzda konuşması beni rahatsız etti. Belki de o sözleri Başkan Seçer değil, Cemiyet başkanı söylemeliydi. Orada Cemiyet Başkanı mutlaka konuşmalıydı.. Gerçek Basının ne olduğunu, nasıl çalışması gerektiğini, bunun için Belediyelerin ne yapması gerektiğini söyleyecek Bir Cemiyet Başkanı aradı gözlerim..  
Gazetecilerin sorunlarını gazeteciler çözer.. Basının toplumdaki yerini ve görevlerini en iyi gazeteciler bilir, bilmek durumundadır. Yine kötü gazeteciliği sadece gerçek gazeteciler ortadan kaldırabilir. Sen bunu yapmazsan birileri gelir kafana böyle çakar. Bu acı gerçeği bir kez daha gördüm.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA