Ayla Harp, Mersin’i gururlandırdı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Ayla Harp, Mersin’i gururlandırdı

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Harp, TOBB tarafından 10 bölge belirlenen bölge temsilciliği seçimlerinde Doğu Akdeniz Bölge Temsilcisi oldu. 

TOBB tarafından belirlenen 10 bölgede TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları arasında Bölge Temsilciliği seçimleri gerçekleştirildi. 2. Bölge olan Doğu Akdeniz bölge temsilciliği için Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Hatay, Karaman ve Mersin illerinin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları elektronik ortamda kendilerine verilen şifrelerle oy kullandı. Seçimlerde 8 oyun 5’ini alan Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Harp, Doğu Akdeniz Bölgesi Temsilcisi oldu. Aynı zamanda Harp, TOBB Kadın Girişimciler Kurulları Üst Kurulu’nda da bölgeyi temsil edecek. 

Seçimler sonrası değerlendirme yapan Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Harp, Doğu Akdeniz Bölgesi olarak birlik ve beraberliği projelere yansıtarak daha güzel işler yapacaklarını söyledi. Bölgesel iş birliklerin artarak gündem olacağının altını çizen Harp, seçimlerin adil bir şekilde gerçekleştiğini belirtti. Ayla Harp, “Seçimin kazananı kaybedeni yoktur. Önemli olan bölgemize hep birlikte hizmet edebilmek. Bölgemiz için hep beraber olacağız” dedi. 
Sorumluluklarının farkında olarak yollarına her zamankinden daha azimli devam edeceklerini aktaran Harp, yapılan seçimlerin bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. 

Kızıltan: “ Sayın Harp tecrübelerini ulusala taşıyacaktır” 
Konu ile ilgili yaptığı açıklamada Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Ayla Harp’ı kutlayarak, Mersin olarak bölgede artan lobi gücünün özellikle kadın girişimciler tarafından daha çok sahiplenilmesinden memnuniyet ve gurur duyduğunu söyledi. 
TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulunun sadece bölgede değil, Türkiye çapında etkili bir kurul olduğunu belirten Kızıltan; “Mersin özelinde yaptıkları birçok proje Türkiye’ye rol model olmuştur. Bölge Oda ve Borsalarının Sayın Harp’a gösterdiği bu güven, bu bölgesel ve ulusal başarının bir göstergesidir.  Bu noktada bu başarılarda büyük emeği olan ve Mersin ekonomisini ve Mersin kadın girişimcilerin gücünü temsil eden Sayın Harp’i ve arkasındaki büyük ekibi kutluyorum. Bu süreçte MTSO Kadın Girişimciler Kurulunun Başkanlığına birçok kez büyük bir teveccühle seçilen Sayın Harp’ın bu önemli tecrübelerini ulusala taşıyacağına gönülden inanıyorum” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA