Başkan Seçer, Ürdün’e gidiyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Başkan Seçer, Ürdün’e gidiyor

 

MERSİN, ÜRDÜN’DE TEMSİL EDİLECEK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilk yurtdışı ziyaretini yapıyor. Seçer, eş başkanlığını yaptığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Kongresi için Ürdün’e gidiyor.9-10 Temmuz’daAmman’da yapılacak kongrede,UCLG-MEWA’nın 2019-2022 dönemi yönetim organlarının yanı sıra komiteleri için Başkanlık Divanı seçimleri yapılacak.

Mersin, Ürdün’de temsil edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eş başkanlığını yaptığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın (UCLG-MEWA) kongresine katılacak. 9-10 Temmuz’da Amman’da yapılacak kongre kapsamında, UCLG-MEWA’nın 2019-2022 dönemi yönetim organlarının yanı sıra komiteleri için Başkanlık Divanı seçimleri gerçekleştirilecek. Organizasyon Başkan Seçer’in ilk yurtdışı gezisi olacak. 
UCLG-MEWA’da Eş Başkanlık görevini sürdüren Başkan Seçer, yerel yönetimler arasında işbirliği oluşturan ve dünya genelindeki yerel yönetimleri bir şemsiye altında toplayan UCLG-MEWA kongresinde,Mersin’in sesinin uluslararası sınırları aşmasını ve dünya çapında bir platformda temsil edilmesini sağlayacak.
Zirvenin ilk günü olan 9 Temmuz’da açılış oturumunun ardından “Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı” gerçekleştirilecek. “Yerel Yönetimler için Büyük Veri ve Açık Verinin Zorlukları ve Fırsatları”konulu oturumun ardından ‘UCLG-MEWA Akıllı Şehirler ve Kentsel Mobilite Komitesi İdari Oturumu” yapılacak.Zirvenin ikinci günü ise“UCLG-MEWA Sosyal İçerme Komitesi İdari Oturumu” ile başlayacak ve “Göç Yönetiminde Yerel Yönetimlerin Rolü” başlıklı panel ile devam edecek. Ardından gerçekleştirilecek Genel Kurul’da 3 Yıllık Faaliyet Raporu ve Stratejik Plan görüşülecek ve yönetim organlarının seçimi yapılacak.
Seçer,Çin’deki Kardeş Şehirler Zirvesi’ne katılacak
Seçer, bu ay Çin’de düzenlenecek uluslararası toplantıda da Mersin’i temsil edecek. Çin Halkı Yabancı Ülkelerle Dostluk Derneği, Çin Uluslararası Dostluk Şehirleri Birliği ve Çin Kamu Diplomasi Birliği’nin ev sahipliğinde Qinghai Eyaleti Dış İlişkiler Ofisi ve Xining Belediyesi Halk Hükümeti tarafından düzenlenecek olan Uluslararası İpek Yolu’ndaki Kardeş Şehirler Zirvesi Başkan Seçer’in katılımı ile gerçekleşecek.19-21 Temmuz’da Çin’inXining kentinde gerçekleştirilecek olan zirve, kentsel gelişmeyi birlikte tartışmayı ve kardeş şehirler arasında işbirliğini teşvik etmeyi amaçlıyor.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA