Mezitli Belediyesi Kursiyerlerinin Muhteşem Gösterisi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Mezitli Belediyesi Kursiyerlerinin Muhteşem Gösterisi

 

Mezitli Belediyesi Sanatevi’nde bale eğitimi alan kursiyerler sezonu muhteşem bir gösteri ile tamamladı. Mezitli Belediyesi Bale Eğitmeni Erdem Arslan'ın ortaya koyduğu gösteride, yüze yakın öğrenci, alışılmışın dışında bir gösteriye imza attı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, çok sayıda sanatseverin birlikte izlediği “Cennetteki İklim” isimli gösteri kostüm ve sahne koreografisi ile tam not aldı. 

40 dakika boyunca sahnelenen görsel şov, izleyen veliler ve sanatseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Gösteri sıra dışı tarzıyla da bir ilk olma özelliği taşıyor. Oyunun sonunda tüm oyuncuları ile birlikte sahneye çıkan Erdem Arslan, üzerinde 7 yıldır çalıştığı oyunun bu denli beğeni kazanmasının kendisini gururlandırdığını ifade etti. İmkan ve doğru eğitimin  verilmesi halinde gençlerimizin ne denli başarılı olabileceğini ‘Cennetteki İklim’ adlı dans prodüksiyonunda gördüklerini ifade eden Erdem, “Konusu gereği bilinen özsel olarak duyguları konu alan bilinmezin ötesinde varoluş mücadelesini anlatan sürrealist bir eser umarım yaptığım bu sanat eseri sanatın gerekliliğini yerine getirmiştir. Var olanı değil olmayanı ortaya çıkardığı için.Tüm çocuklarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Sanata ve sanatçıya her daim değer veren başta Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a, çocuklarıma sonra sahne arkasında emeği geçenlere bizi izlemeye gelen tüm velilerimize ve sanatseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sahneye çıkarak eğitmen Erdem Arslan’a çiçek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kursiyer olmalarına karşın sahneye çıkan tüm gençlerin adeta devleştiğini ifade ettiği konuşmasında, “Gençlerimiz son derece etkileyici bir oyun ortaya koydular. Özellikle kostümlerin, makyajların bu denli etkileyici olabileceğini hiç düşünmemiştim. Her saniyesinden zevk aldığım bir gösteri izledik. Bu gösterinin tek temsille sınırlı kalmayıp, tekrar edilmesi gerektiğine inanıyorum. Tüm Mezitlilileri, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız onlarca kurs arasından kendilerine uygun olanlarına katılmaya davet ediyorum. Her yaştan insanımıza hitap edecek farklı kurslarımız var. Gördüğünüz gibi kurslarımızda son derece başarılı işler yapılabiliyor” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA