“ERMENİ SOYKIRIMI” YALANI NEDENLERİ VE HDP’NİN “ERMENİ SOYKIRIMI” SÜRECİNDE ROLÜ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
“ERMENİ SOYKIRIMI” YALANI NEDENLERİ VE HDP’NİN “ERMENİ SOYKIRIMI” SÜRECİNDE ROLÜ

 

Bu yalanın ve özgürlüğüne ve bağımsızlığına asla toz kondurmayan Türk milletini ve bağımsız Türk milli devletini yıldırma ve bastırma faaliyetlerinin arkasında hâlâ bugün ABD ve geçmişte 1914-1915 yıllarında Ermenileri ülkemizin pek çok bölgesinde, Mersin dâhil, kışkırtan Türklerin üzerine saldırtan, insan hakları tarihi kirli Fransa vardır.

Bu yalan, bizi sözüm ona itaat ve bağımlılığa alıştırmak, mahkûm etmek için bugün de sopa ve tehdit aracı olarak kullanılıyor.

Aynı sözüm ona DERSİM olaylarında olduğu gibi, Atatürk'ün "katliam yaptığı" biçiminde ifade ederek, bir yalanı kara propaganda ile yaymaları gibi.

Millet olarak bu emperyalist saldırılara karşı sağlam durmalıyız.

Türk milleti, 5 bin yıllık tarihinde soykırım yapmamış, karşılaştığı her topluluk ile kaynaşmış, hemhâl olmuştur.

Çanakkale savunması sırasında gücümüzü iç cephede kırmak için Fransa'nın, İngiltere ve Çarlık Rusya'sının kışkırtması sonucu bizi arkadan vuran TAŞNAK üyesi Ermeni kökenli silahlı çetelere karşı direnme ve iç cephenin dağılmaması için alınan önlemlerdir bunlar.

Bu iddialar, esas olarak emperyalistlerin ve özellikle bugün emperyalist ABD'nin ülkemizi başta askeri yönden denetim ve tahakküm altına alma aracı, amacı ve Batı'nın bölücü PKK terör örgütüne destek verme planı doğrultusunda ileri sürülmektedir.

HDP'NİN NEREDE DURDUĞU, MAZLUM MİLLETLERLE DEĞİL EMPERYALİZM İLE KADER BİRLİĞİ YAPTIĞI AŞAĞIDA BULUNAN "ERMENİ SOYKIRIMI" AÇIKLAMASI İLE ÇOK DAHA NET ORTAYA ÇIKMIŞTIR

ABD’nin kara gücü PKK’nin siyasal (!) uzantısı HDP, Türk Milleti’nin geçmişte Ermenilere soy kırımı yaptığını kabul ederek bu topraklara ait olmadığını, başta ABD olmak üzere emperyalist sistemin bir parçası olduğunu ilan etmiştir.

Şunu da unutmamak gerekir ki;

Sözde “Ermeni Soykırımı”nın cereyan ettiği iddia edilen bölgelerde, İngiltere, Fransa destekli TAŞNAK Partisi üyesi Ermeni kökenli çetelerin saldırıları karşısında kendini savunmak zorunda kalan, direnen; sadece Müslüman oldukları için camilerde kadın, çocuk, yaşlı ayırımı yapılmadan yakılan, kuyulara atılan, ırzına geçilen genç kızlarımız, o coğrafyanın Türk ve Kürt’lerinden kardeşlerimizdi.

Ermenistan Başbakanlarından Ovanes KAÇAZNUNİ 1923 yılında düzenlenen TAŞNAKSÜTYUN PARTİSİ Kongresinde, İngiliz emperyalistlerinin kışkırtmasıyla Anadolu’da Taşnak partisine bağlı olan ve İngilizler tarafından silahlandırılan çetelerin yaptıklarını bir rapor olarak sunmuş ve emperyalistlerin oyununa nasıl geldiklerini, hata yaptıklarını anlatmıştır.

Bildiğiniz gibi 24 Nisan 1915 tarihinde Türk ve Kürt'ler, Çanakkale önlerinde ölümü göze alarak vatanlarını sanunmaya çalışıyorlardı.

İngiltere, bu çetelerle Osmanlı'nın cephe gerisini dağıtmak, askerlerin bir kısmını o bölgeye çekerek gücü bölmek ve İstanbul'u işgal etmek için rahatça Çanakkale Boğazını geçmek düşüncesindeydi.

1923 yılı Nisan ayında Taşnaksütyun Partisi’nin Bükreş’te yapılan Yurtdışı Konferansı’na sunulmuş olan bu tarihî rapor, Ermenistan’da yasaklanmıştır. Kitabın çeşitli dillerden yayımlanan basımları, Avrupa kütüphanelerinden toplatılmıştır.

ABD emperyalizminin yalanlarının aleti olan HDP’nin ne Kürt ve ne de Türk’lerle, mazlum milletlerle bir ilgisi olamaz.

HDP, bugün de mazlum milletlerin arka cephesinde PKK'nin bir kolu olarak tahribat yaratarak ABD ve İSRAİL'in yolunu açmaktadır.

HDP, emperyalist yalanların yarattığı aslında sanal bir partidir.

Yok hükmündedir.

KAPATILMALIDIR!

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA