YENİŞEHİR’DE BÜTÜN MİLLİ BAYRAMLARIMIZ ANLAMINA UYGUN YAPILACAK | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
YENİŞEHİR’DE BÜTÜN MİLLİ BAYRAMLARIMIZ ANLAMINA UYGUN YAPILACAK

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit koltuğunu miniklere bıraktı. 
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 7 ülkeden Yenişehir’e gelen minikler, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti. Geçici bir süreliğine makam koltuğunu dünya çocuklarına bırakan Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek minik misafirlerine birer plaket verdi.  
 
Palm City Mersin Alışveriş Merkezi ile CarrefourSA Hipermarket ana sponsorluğunda ve Yenişehir Belediyesi’nin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve bu yıl 8.’si yapılan ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ kapsamında Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan ve Hindistan’dan Yenişehir’e gelen öğrencilerden bir heyet, şenlik öncesi Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i makamında ziyaret etti.  Heyette bulunan her bir öğrenciyle ayrı-ayrı ilgilenen Özyiğit, çocuklara çikolata ikram etti ve kısa bir süreliğine makam koltuğuna oturmalarını istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özyiğit, küçük öğrencilere birer plaket takdim etti. Ziyaretin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Abdullah Özyiğit, daha sonra onlarla birlikte şenlik alanına geçti.   
Çeşitli stantların yanı sıra yaratıcı atölyeler ve şişme oyun parkı gibi birçok aktivitenin olduğu şenlik alanını gezen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şenliğe gelen yetişkinler kadar çocuklardan da yoğun ilgi gördü. Özyiğit, yaratıcı atölye standında minik bir çocukla birlikte mermer üzerine çiçek resim çizdi. 
‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Özyiğit, “Son yıllarda milli bayramlarımızı istediğimiz gibi yaşayamıyoruz. Buradan söz veriyorum, bundan böyle Yenişehir’de bütün milli bayramlarımız anlamına uygun yaşanması ve yaşatılması gerektiği gibi yapılacak” dedi.  
Göreve başladığı ilk günden itibaren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Başkan Özyiğit,  Yenişehir Belediyesi olarak yapacakları etkinliklerin dışında Palm City ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ne de destek verdiklerini aktardı. 
Konuşmasını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara yönelik söylediği, ‘Küçük hanımlar küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!’ sözleriyle sürdüren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, görevde olduğu sürece çocuklara ve gençlere yönelik önemli yatırımlar yapacaklarını dile getirdi. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmaları Yenişehir halkıyla birlikte yapacaklarını da sözlerine ekleyen Özyiğit, “ Tüm ulusumuzun ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, nice tekrarlarını diliyorum” dedi.    
 
Palm City Mersin AVM otoparkına kurulan özel şenlik alanında düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde Mersin genelinden ve yurtdışından gelen öğrenciler çeşitli sahne ve dans gösterileri sundu.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA