‘HERKES GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BİZE OY VERSİN’ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
‘HERKES GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BİZE OY VERSİN’

 

Mut’ta coşkulu bir kalabalığa seslenen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, vatandaşın artık kavga ve gerilim istemediğini, siyasilerin kavgasından bıktığını söyledi.  Seçer, “Ben kavga etmeye gelmiyorum. İntikam almaya gelmiyorum. Herkes bizlere gönül rahatlığıyla oy versin. Biz herkesin oyunu istiyoruz. Herkes de bizden hizmet isteme hakkına sahiptir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  Mut’ta vatandaşlarla buluştu.  Seçer’in Mut Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingine yüzlerce vatandaş katıldı.
Vahap Seçer, Mut programına partisinin Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam ile birlikte Mut Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek başladı.
Burada bir konuşma yapan Vahap Seçer,  “Asıl amacımız memlekete hizmet etmek olmalı. Kavgadan bıkmış insanlar. Televizyon izlemiyoruz diyorlar. Siyasetçilerin bağırması çağırması bizi bıktırdı diyorlar. Esnafın halini zaten anlatmaya gerek yok. Zor bir dönem. Ekonomik kriz de var ama Türkiye güçlü bir ülke bunları aşarız. Siyasetçiler, iktidarlar gelir geçer. Onun için geleceğe bakmak lazım, çareyi düşünmek lazım. Geçmiş belediye başkanlarını eleştirmek yerine gelecekte ne yapacağımızı konuşmamız lazım” dedi.

Ekonomik olarak güçlü olan Mersin’de ekonomik krizi, yoksulluğu konuşmanın kendisine tuhaf geldiğini ifade eden Vahap Seçer, “Bu ekonomik potansiyeli daha iyi nasıl değerlendiririz bunu konuşmamız lazım siyasetçiler olarak. Birbirimizin mezhebini, etnik kökenini işaret ederek ona oy vermeyin demek yerine bu ülkeye, bu kente nasıl hizmet edeceğimizi konuşmamız lazım. Biz belediye başkanı olmaya adayız, yoksulun çaresi olmaya adayız. Biz nasıl ayrımcı dil kullanırız. Böyle bir şey olabilir mi? Artık Türkiye’de siyaset yapma tarzı değişecek. Bugüne kadar bende ayrımcılık olmadı, bundan sonra hiç olmayacak. Herkes bizlere gönül rahatlığıyla oy versin. Biz herkesin oyunu istiyoruz. Herkes de bizden hizmet isteme hakkına sahiptir” diye konuştu.

‘BİRİLERİNE PARMAK SALLAMAYA GELMİYORUZ’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer daha sonra Mut Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge katıldı.
Mitingde vatandaşlara hitap edep Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam, ilçede su fiyatlarını düşüreceklerini, 2 adet katlı otopark yapacaklarını, mahallelerde kreşler açacaklarını, ilçede bir fakülte açılması girişimlerde bulanacaklarını söyledi. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de,  “Mut hazır mı 1 Nisan’a? Ben zaten çoktan hazırım. Vatandaş değişim istiyor. Vatandaşın burasına gelmiş. Vatandaş kavga istemiyor. Siyasilerin birbirine bağırmasını istemiyor. Çözüm istiyor. İş istiyor. ‘Vahap Bey belediye başkanı olursan çocuklarımıza iş alanı açacak mısın’ diyor? Vatandaşın derdi iş, aş, ekmek” diyerek sözlerine başladı.
Seçim süreci başladığından beri kavga dilinden uzak durduğunu ifade eden Vahap Seçer, “Biz kavgaya gelmiyoruz. İntikam almaya gelmiyoruz. Birilerine parmak sallamaya gelmiyoruz. Hizmet etmeye geliyoruz. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle belediye başkanı olunca 1 Nisan’dan itibaren hizmetleri başlatacağız” dedi.

‘MUT KAZANIRSA MERSİN KAZANIR’

Belediye olarak tarıma özel bir önem vereceklerini belirten Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:“Belediyenin Tarım Daire Başkanlığı var. Mevcut belediye de elinden geldiğince destek verdi. Şimdi biz ne yapacağımızı konuşalım. Daha fazla nasıl katkı vereceğimizi konuşalım.Mut’ta özel ürünler var. Kayısı var bir de Mut kayısısı var. Zeytin var bir de Mut zeytini var. Bu özel ürünlerin değerini bilmemiz lazım. Bu ürünleri işlememiz lazım, bu ürünlere ek değer katmamız lazım. Bu ürünlerin değerlendirilmesi için Mut’un tesisleşmesi lazım.  Sadece tarımda üretim yapmak yetmiyor. Ona ilave değer de katmak gerekiyor. Çiftçinin örgütlenmesi lazım. Zeytin üretici birliği olsun, kayısı üreticileri birliği olsun. Birlikte çalışmayı öğrenmeliyiz. Mut’ta üretici biz bir araya geleceğiz, kooperatif kuracağız derse onların yanında olurum. Mut kazanırsa Mersin kazanır, Mersin kazanırsa Türkiye kazanır.Temiz ve içme suyu sadece Mut’un değil tüm Mersin’in sorunu. Çok yüksek fiyatlara su tüketiyoruz. Cebi yakıyor. Atık su vergisi, çevre temizlik vergisi biniyor faturalar kabarıyor. Mersinlilerin ucuz ve temiz su talebine yanıt vereceğiz.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA