‘BİZE ÜSTGEÇİT YAP VAHAP AMCA’ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
‘BİZE ÜSTGEÇİT YAP VAHAP AMCA’

 

Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, çocukların ‘üstgeçit istiyoruz’ talebiyle karşılaştı. Seçer, çocuklara üstgeçit, yeni oyun alanları, çocuk ve gençlik etkinlik merkezi yapma sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Çok sayıda vatandaşın katıldığı buluşmada Vahap Seçer, Mersin’de ve Türkiye’de değişim talebinin öne çıktığını 31 Mart’ta yeni bir siyasi iklimin başlayacağını söyledi.
Ayrımcılık yapmadan, her kesime eşit hizmet götüren, yatırımcı ve yenilikçi bir belediye başkanı olacağını ifade eden Vahap Seçer, “Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu seçimde oyunuzu Vahap Seçer’e verin. Bana oy verdiğiniz için sizi mahcup etmeyeceğim” dedi.
Vahap Seçer’in konuşması sırasında etrafında saran çocukların samimi tavırları ve masum isteklerini ifade ediş tarzları neşeli dakikalar yaşanmasına neden oldu.
Seçer’in konuşması sırasında bazı çocuklar, “Abi parkımız yok” diye defalarca bağırırken bazı çocuklar da “Bize üstgeçit yap Vahap amca. Okula giderken zorlanıyoruz” diye seslendi. 
Çocukların taleplerine duyarsız kalmayan Vahap Seçer, “Bakın çocuklar ne diyor? Üstgeçit diyor. İşte gerçek talepler bunlar. Çocuklar isteyecek, biz yapacağız” dedi. 
Üstgeçit sorunu ve oyun alanı eksikliği konusunda muhtar adaylarından bilgi alan Vahap Seçer, çocuklara çocuklara üstgeçit, yeni oyun alanları, çocuk ve gençlik etkinlik merkezi yapma sözü verdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA