MTSO Üyeleri Hamit Tuna ile bir araya geldi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MTSO Üyeleri Hamit Tuna ile bir araya geldi

 

MTSO, yaklaşan yerel seçimler öncesinde ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ konulu çalışmasını sürdürüyor. 

Düzenlenen arama konferansı sonrasında başkan adayları ile bir araya gelerek projelerini dinleyip, kentin taleplerini içeren raporla karşılaştıran MTSO’nun ikinci konuğu Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna oldu. 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit Tuna moderatörlüğünde devam eden belediye başkan adayları ile toplantı serisinin ikinci konuğu Hamit Tuna oldu. Toplantının açılışında “Biz soruyoruz, başkan adayları cevaplıyor” diyen Meclis Başkanı Hamit İzol Üyelere seslenerek, “Tüm başkan adaylarımızla bir araya geliyoruz. Çalışmalarımızın devamı niteliğinde bugün Hamit Tuna ile bir aradayız. Kendisi projelerini anlatacak ve takdir sizlerin olacak” dedi. 

Başkan Kızıltan ise sözlerine, “Ticaret ve Sanayi Odası sizleri yakından izleyecek hem de çok yakından izleyecek. İyi yaptıklarınızı destekleyip, iyi yapmadıklarınızı eleştirip, yanlış yaptığınızı söyleyecek. Takdir ettiğimizde sizin tarafınıza geçmiş olmayacağız, eleştirdiğimizde ise karşınızda yer almayacağız. Biz hep Mersin tarafında olacağız çünkü MTSO siyasi bir kurum değildir. Siyaset üstü bir kurumdur” diye başladı.

Mersin Başkanından Ne Bekliyor? Konulu çalışmayı da özetlediği konuşmasında Başkan Kızıltan, “Buraya gelip projelerinizi bizlerle paylaşmanız onur verici” dedi. Çalıştay sonucu hazırlanan raporun MTSO’nun görüşü olmadığını, 200’e yakın katılımcının ortak görüşü olduğunu hatırlatan Kızıltan, “Seçimler sonrasında göreve kim gelirse gelsin Mersin’de güçlü bir lobi oluşturmak istiyoruz. Şehrin hangi sorunu varsa birlikte hareket edip gerekirse Ankara’ya, gerekirse İstanbul’a birlikte gidip sorunların çözümünde birlikte mücadele verelim istiyoruz” dedi. 

Her konuşmasında olduğu gibi Atatürk Caddesi, Silifke Caddesi ve Hastane Caddesi’nde faaliyet gösteren işletmelerin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, ekonominin hareketlenmesi için bu caddelerin yeniden canlandırılmasının önemine dikkat çeken Kızıltan, hizmetlerin Mersin’den alınması, ihalelerde adil ve şeffaf olunması, sektörel sanayi siteleri için yer tahsis edilmesi taleplerini de yineledi. 

MTSO Üyelerine projelerini anlatıp sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise, “Mersin’i bilimle, sanatla, zanaatla geliştireceğiz” dedi. 24 yıldır aktif siyaset içinde yer aldığına değinen Tuna, siyasi partilerin bir araç, kente hizmetin ise amaç olduğunu vurguladı. “Önce bir kenti hangi özellikleriyle öne çıkaracaksınız buna karar vermelisiniz” diyen Tuna, ardından bu hedef doğrultusunda planlama yapıp bu planları da hazırlanan projelerle desteklemek gerektiğini söyledi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA